Håkon Opdal var skuffet etter møtet med Bodø/Glimt. Han sier spillerne nå må gå i seg selv. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix

Før onsdagens kamp hadde Bodø/Glimt kun ett poeng på sine første sju kamper. Etter onsdagens møte med Start, fikk de doblet poengene sine. Det er ikke Start-spillerne fornøyd med.

— Vi er meget, meget misfornøyd med 1-1 her. Dette er en kamp vi skal vinne, og vi kan mye bedre enn det vi viser i dag. Allikevel må vi være fornøyd med ett poeng slik som kampen utviklet seg, sier Start-keeper Håkon Opdal til Fædrelandsvennen etter kampen.Han mener de tillot Bodø/Glimt å spille på det de er best på.

— De er et kontringslag, og vi mister ballen i ugunstige posisjoner, og lar de få spille på sine styrker. Det er jeg ikke fornøyd med, sier Opdal.

- Virker preget

Start hadde før denne kampen tapt 4-0 i de to siste kampene mot Vindbjart og Molde. Starts målscorer onsdag, Rolf Daniel Vikstøl, tror det kan ha gått inn på laget.

— Vi virker litt preget av den siste uka. Vi gjør mange enkle feil, og mister ballen lett sentralt i banen. Det kan se ut som vi er nervøse for å gjøre feil, og da ender det opp med at man gjør enkle feil, forteller Vikstøl.

Han er glad for at de ikke taper for bunnlaget, men mener laget må heve seg til 16. mai-kampen mot Viking.

— I dag blir det en slitekamp og vi får ikke til spillet vårt. Vi må opp mange hakk før neste kamp. Vi må få tilbake selvtilliten. Vi får litt høye skuldre i dag, sier Vikstøl.

- Må gå i oss selv

Opdal mener at laget nå må utnytte hver trening til det fulle for å komme tilbake på vinnersporet.

— Kampene kommer tett, og vi må legge kampene fort bak oss for å fokusere på nye motstandere. I dag klarer vi ikke det. Nå må vi bruke treningene til å få relasjonene i laget til å sitte, og vi må gå i oss selv, forteller sisteskansen.

Før neste kamp, som er borte mot Viking lørdag, vil Opdal at laget skal vise andre takter.

— Det er en viktig kamp for oss og supporterne, og vi må være på topp til den kampen. Jeg tror vi må slutte å tenke for mye. Vi har spilt gode kamper tidligere i år, så vi vet vi kan, sier Opdal.

Glimt-treneren fornøyd

Vikarierende Bodø/Glimt-trener Aasmund Bjørkan, mener hans lag spilte Start dårlige onsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix

Glimt-trener Aasmund Bjørkan, som vikarierte som hovedtrener for Jan Halvor Halvorsen som måtte bli hjemme etter en ryggoperasjon, var fornøyd med det hans lag viste mot Start.— Start er et godt lag, men vi spilte dem dårlige i dag. Jeg synes vi leverte en god kamp, sier trenervikaren etter å ha fått Bodø/Glimts andre poeng for sesongen.

Han mener også at hans lag hadde fortjent å ta tre poeng med seg nordover onsdag.

— Vi skapte flest store målsjanser, og jeg er fornøyd med prestasjonene i dag. Vi hadde fortjent tre poeng, sier han.

Bodø/Glimt hadde sluppet inn 21 mål før onsdagens kamp, og Bjørkan mener de er på rett vei.

— Det viktigste er å knekke den defensive koden. Forrige kamp slapp vi inn fem, og i dag ble det bare ett. Det er bra at vi får det defensive på plass, forteller Bjørkan.