EN AV OSS: I dag starter fvn.no en portrettserie hvor sørlendinger forteller åpent og personlig om livet. Noen har opplevd glede, andre har opplevd sorg. Enkelte har utfordringer ikke alle andre har. Men de er alle en av oss.

KRISTIANSAND: Kristoffer Langeland Weie (12) var fire år da han fikk diagnosen Ektodermal dysplasi (ED). Syndromet er arvelig og svært sjeldent.

Kristoffer kan ikke svette. Derfor blir han veldig fort varm. Men han lar ikke dette stoppe seg. Kristoffer har noen knep som gjør at han kan være så aktiv som alle andre tolvåringer.

Kristoffer bor på Hellemyr og går i sjuende klasse på Hellemyr skole. Favorittfagene er gym og naturfag. Men det er sykling som er den store lidenskapen.

For å høre Kristoffers historie, må du spille av lydbildeserien øverst i artikkelen. Følg tipsene nedenfor dersom du er usikker på hvordan du spiller av lydbilder på fvn.no.

Du kan lese mer om Ektodermale dysplasier her .

Slik spiller du av lydbildeserien:

  • Nederst i spilleren, under bildet, finner du knappene du trenger. Spill av ved å klikke på playknappen til venstre. Ved å klikke på det første symbolet nederst til høyre, kan du bla deg gjennom hvert enkelt bilde.* Pilene bruker du til å hoppe direkte til neste/forrige bilde.

  • Den siste knappen bruker du for å se lydbildene på hele skjermen. Vi anbefaler at du ser lydbildene på hele skjermen.

  • Husk å ha på lyd på pc-en.

NESTE PORTRETT: Lørdag 12. desember kan du se og høre et nytt portrett. Stefan Gunnarsson (46) fra Kristiansand forteller om hvordan livet forandret seg etter at han ble overfalt i sin egen leilighet i Voielia for åtte år siden.