— Litt kombinert med at Viborg trolig vil sørge for at Aquarama blir full, samtidig som jeg tror det vil være fullt mulig å slå dem. For nå er vi kommet så langt at vi vil se hvor langt det er mulilg å nå. Flere av de andre lagene bør vi matche sånn noenlunde. Når vi matcher Lublin, matcher vi de fleste, sier daglig leder Terje Marcussen.

På middagen etter den deilige 50-47-seieren sammenlagtover Lublin i cupvinnercupens åttendedelsfinale, fant Marcussen fram tusjen, og skrev opp navenene på de sju gjenværende opponentene til troféet. Her er lagene (to av kampene spilles først søndag, derfor er det ni lag i tillegg til Vipers):

Krim (Slovenia), ERD (Ungarn), vinner Ankara (Tyrkia)/Zvezda (Russland), Viborg (Danmark), vinner Lada (Russland)/Ardesen (Tyrkia), Issy Paris (Frankrike) eller Team Tvis Holstebro (Danmark).

- Størst sjanse mot Viborg

Sportslig leder Peder Langfeldt er enig med Marcussen:

— Jeg har lyst til å møte enten Viborg, ERD eller Krim. Dette av hensyn til både å trekke mye folk, på grunn av ei grei reise og fordi det er mest økonomisk. Men mest fordi jeg tror vi har størst sjanse mot Viborg, sier Langfeldt.

Les også: Slik opplevde Gunnar Pettersen de dramatiske sluttminuttene.

Viborg slo for øvrig ut Glassverket med tilsammen to mål - 52-50. — Er noen av lagene uslåelige?

— Nei, jeg tror ikke det. Men jeg tror sjansen er størst mot de tre lagene.

Vil unngå Lada

— Så da kan det bli finale på Vipers?

— Teoretisk kan det det, men klart det er gode lag som virkelig blir vanskelige å ta. Lada har for eksempel noen fantastiske resultater, og blir de verste, spår Langfeldt.

Les også: Fædrelandsvennen fulgte dramatikken direkte.

Ifølge Terje Marcussen er det trekning enten på mandag eller tirsdag til uka. Han mener også at dobbeltkampene spilles de to siste helgene i februar.

Kristensen kan møte sitt gamle lag

Mathilde Kristensen, Vipers danske strekspiller, er ikke i tvil om hvem hun ønsker seg.

— Viborg. Jeg spilte for dem til jeg var 17 år, og to av jentene på laget spilte jeg sammen med i Skive, sier Kristensen, som ble kåret til Vipers beste spiller i Lublin.

Helt enig er ikke alle lagvenninnene.

— Danmark reiser vi jo stadig på treningsleir til. Det er ikke så eksklusivt, mener Tonje Refsnes.

— Jeg ønsker meg Paris. Det er en veldig fin by, og et interessant lag som jeg tror vi har sjans til å slå, sier Karin Weigelt.

På Issy Paris spiller for øvrig Norges landslagskaptein, Stine Bredal Oftedal.