— Vi har feiret med cola og chips, gliser Vilde Jonassen etter 50-47-seieren sammenlagt mot det polske storlaget Lublin.

— Vi har sittet på rommet og sett håndball. Vi er ikke festepersoner. Det er en grunn til at vi spiller håndball, utfyller Tonje Refsnes.

- Ikke gått opp for oss

Med seks mål ble Jonassen Vipers' toppscorer for fjerde kamp av fem mulige etter nyttår. Lørdag kveld var hun helt utladet.

— Jeg tror egentlig ikke dette har gått helt opp for oss ennå. Det har vært en veldig «død» stemning. Folk er ganske utladet etter mange kamper i det siste, sier Jonassen.Les også: Vi fulgte kampen direkte

Etter kampen hadde jentene og alle rundt laget en hyggelig middag sammen, før det bar rett på hotellrommet for alle spillerne.

— Jentene fikk drikke så mye brus de ville, fleiper daglig leder Terje Marcussen, og legger til:

— Det er selvfølgelig en milepæl, og den burde vært feiret ytterligere, men det er kamp mot Rælingen på onsdag, og den tar vi veldig alvorlig..

- Holdt igjen i stedet for å gasse

Det ga også god anledning til å reflektere over bragden.

— Vi spilte en riktig god 1. omgang, men andre omgang ble litt mer rotete og vi holdt ikke avtalene, sier Mathilde Kristensen, som av en jury i hallen ble kåret til Vipers beste spiller.

Les her om hvordan trener Gunnar Pettersen opplevde de dramatiske sluttminuttene.

— Folk begynte nok å tenke, og ikke stole på spillet vårt. Vi ble nervøse, og holdt igjen i stedet for å gasse, sier Jonassen.

De siktet til andre omgang hvor Vipers gikk fra å lede 12-8 til pause, og til å tape kampen 22-25. — Jeg er veldig fornøyd med hva vi leverte. Vi har vunnet over to kamper, og da betyr det ingenting hvordan kampen var, fastslår Karin Weigelt.