KRISTIANSAND-SANDNES 19-29

– Sammenlignet med de tidligere kampene er dette en total kollaps fra vår side. Det er flaut og vi må bare beklage til de som møtte opp, forklarer Sindre Rosseland Sørli, en skuffet og ydmyk kaptein til Fædrelandsvennen.

Med seier mot blant annet Falk Horten svevde Kristiansand skyhøyt før oppgjøret mot Sandnes. Det ble dog ingen imponerende prestasjon av hjemmelaget, som tapte fortjent 19-29. Kristiansand slet med å omsette sjansene sine, og måtte se seg slått av et disiplinert Sandnes som var nådeløse i angrep.

– Vi er ikke gode nok offensivt. Det er en kombinasjon av dårlig avslutninger og godt keeperspill av keeperen til Sandnes, utdyper Rosseland Sørli.

Les også:

Mister kontakt i toppen

Med seier over Sandnes ville luken til nettopp rogalendingene økt til syv poeng, samtidig som Kristiansand selv ville klatre en plass på tabellen. Rosseland Sørli synes det er leit at de ikke grep muligheten.

– Dette var en nøkkelkamp og med seier i dag hadde vi holdt følge med topplagene. Vi er det eneste laget som har slått Falk Horten, derfor var det svært skuffende at vi ikke presterte opp mot vårt beste i dag også, sier KIF-kapteinen.

Les også:

Bom, bom, bom

Mens hjemmelaget stanget, dominerte målkåte Sandnes fullstendig, og mot slutten av kampen var det kun ett lag på banen. Rosseland Sørli irriterer seg over laginnsatsen.

Adin Sehovic hadde en tøff dag på jobben, og fikk lite hjelp av sine medspillere. Foto: Sindre Veum Apneseth

– Vi kom bakpå fra første dommerblås og moralen i laget var lav da vi havnet under tidlig i kampen. Vi spilte ikke for hverandre, og gjorde det særdeles vanskelig for Adin i mål.

Les også:

Tenker ikke på resultatet

Trener Tihomir Baltic er i likhet med sin høyrehånd skuffet over nederlaget, men henger seg ikke opp i resultatet.

– Jeg er mer opptatt av hvordan vi spiller, og i dag mangler vi den innsatsen og positive energien vi har vist i de tidligere kampene, sier Baltic.

Baltic nekter å henge med leppa, og ber spillerne ta lærdom av oppgjøret og rette blikket mot neste kamp.

– I dag manglet vi fokus. Skal vi vinne neste kamp må vi til en vær tid være fokuserte og ta vare på mulighetene våre. I dag bommet vi ikke bare på kontringer, men alle sjansene vi skapte, utdyper Baltic.

Les også:

Overraskelseslaget

Baltic og hans mannskap var før sesongen tippet nord og ned, men har bitt fra seg i årets 1. divisjon og ligger på en akseptabel sjetteplass på tabellen.

– Vi fokuserer på en kamp av gangen og hadde egentlig bare som mål å overleve og beholde plassen i divisjonen. Sånn som vi spiller nå derimot er det lov til å være optimistisk. Hvorfor ikke? Spør Baltic.