Russejenta (18) har forklart til politiet at overgrepet skal ha skjedd på et av toalettene utenfor Odderøya Idrettshall. Det deltok 500 - 600 russ på arrangementet som ble arrangert lørdag i oktober. Russejenta (18) har forklart til politiet at overgrepet skal ha skjedd på et av toalettene utenfor Odderøya Idrettshall. Det deltok 500 - 600 russ på arrangementet som ble arrangert lørdag i oktober.

Voldtektssiktet løslatt

Politiet har løslatt den 20 år gamle mannen fra Kristiansand som er siktet for voldtektsforsøk på en russejente på Odderøya 27. oktober.

KRISTIANSAND: Den 20 år gamle mannen har i alle avhør, både med politiet og tingretten, bestemt avvist at han skal ha foregrepet seg mot en noe yngre jente under russetreffet på Odderøya.

20-åringen ble først fengslet for to uker, og fengslingsperioden ble senere forlenget. Sist onsdag ble han løslatt.

— Status i etterforskningen er at vi betrakter 20-åringen som siktet. Det er ikke kommet fram nye opplysninger i etterforskningen. Politiet har ikke fått tak i et vitne som var i kontakt med fornærmede da hun var i ferd med å forlate dansegulvet på vei til uteområdet. På dette tidspunktet var fornærmede sammen med gjerningspersonen. Dette vitnet stanset fornærmede og snakket med henne. Samtalen mellom de to gikk på at vitnet husket fornærmede igjen fra en danskebåt-tur og kjente også fornavnet på den fornærmede. Vi etterlyser fortsatt dette vitnet, sier politiadvokat Ingrid Thorsen til Fædrelandsvennen.