Familien har fått en ektemann og pappa som har mer energi i hverdagen, og jeg føler selv at girstanga har fått ytterligere et gir.

Sprek-bloggen - Blomkvist.jpg Foto: Torstein Øen

Entreprenørbransjen har fått en regionsjef som ser frem til å fortsette med de spennende oppgavene han har i dagliglivet, og den ekstra energien og ”gøttsen” trengs når man fremover skal bekjempe arbeidskriminalitet, sosial dumping og jobbe frem et omdømme om en seriøs bærekraftig bransje. De som kjenner meg, vet at jeg brenner for dette og jeg brenner for at ungdom skal finne Entreprenør— og byggebransjen som en spennende karrierevei i en evigvarende sektor i arbeidslivet. Det har i vår vært etablert et godt samarbeid med Skatt Sør, arbeidstilsyn, politi, Felleforbundet og 26. august samler alle vi aktørene i hele den sørlandske byggebransje til en dialogkonferanse som jeg håper vil sette fokus på en nødvendig samfunnsdugnad for å redde og motvirke kriminalisering av byggebransjen. En slik oppgave trenger litt power og energi og det er jeg takknemlig for å ha fått gjennom Sprek-prosjektet.Siste uke, å himmel og hav så deilig. Jeg var på sykkelen mandag bare for å få bekreftet at jeg hadde noe å bidra med, og testen i rullskiløypa på Kongsgård vitnet om 40 sekunder eller røffelige 20% forbedring av form. Ikke verst, hæ? Resten av uka har jeg vært i karbohimmelen, jeg har ikke engang sett på sykkelen og har ikke noen ambisjon om å gjøre det heller. Jeg har i stedet veltet meg rundt i brødskiver, kaker, is og lefser. Så på lørdag så er det en skikkelig smultbolle som kommer til å kave seg opp på sykkelsetet med håp om å komme seg gjennom 62 kilometer. Ernæringsdoktor Monica har gitt oss rådene og jeg har ikke lagt en finger i mellom på anbefalingene hun har kommet med, så det kommer til å tyte pastaskruer ut ørene på meg når jeg starter sånn ca 11:40 på lørdag, så får vi bare se hvor lenge det holder. Heldigvis er det tre matstasjoner underveis og det skal ikke stå på ”bars” eller annen tilgang på korte og lange karbotilskudd underveis i rittet. Skulle du stå langs løypa å i ferd med å dytte en snickers i kjeften så pass på, den kan bli snappet av en utsultet tjukkas som har skreket seg opp Sagaheia.

Jeg ønsker meg selv lykke til og tenker at uansett resultat på lørdag så har jeg allerede seiret ved at jeg har trent jevnlig og det skal fortsettes. Skulle det gå helt galt, så husk at jeg er raskere og bedre enn deg som ligger på sofaen.