OTTAWA (aftenposten.no): Even Pellerud har gjort flere endringer fra laget som slo Elfenbenskysten i den siste gruppespillkampen.

Det var ventet, i og med at han prøvde ut en rekke spillere i kampen som ikke betydde all verdens.

Nå er det åttedelsfinale mot England, og da stiller Pellerud med sitt antatt sterkeste lag.

  • Se startelleveren nederst i artikkelen!

NORGE-SJEF: Even Pellerud under den norske treningen lørdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Den minst ventede endringen er kanskje at Gry Tofte Ims er tilbake på midtbanen på bekostning av Ingrid Schjelderup. Det betyr trolig at hun tar ankerposisjonen, mens Lene Mykjåland dyttes litt lenger frem i banen igjen.

Maren Mjelde tilbake fra start

Trine Rønning er tilbake fra skade, og går inn i det norske midtforsvaret sammen med Marita Skammelsrud Lund. Det betyr at Maria Thorisdottir, som har imponert så langt i mesterskapet, er ute av laget igjen.

Kristine Minde startet på venstrebacken mot ivorianerne, men mot England er hun tilbake på høyrekanten hvor hun åpnet mesterskapet. Det betyr at Lisa Marie Karlseng-Utland går ut.

Maren Mjelde er tilbake, mens Elise Thorsnes er henvist til benken igjen.

Isabell Herlovsen er også som ventet tilbake igjen på laget. Hun starter trolig som midtspiss, mens Ada Hegerberg dyttes ut igjen til venstrekanten. Det betyr at Emilie Haavi er tilbake som innbytter.

Norge stiller slik:

Ingrid Hjelmseth – Maren Mjelde, Marita Skammelsrud Lund, Trine Rønning, Ingrid Moe Wold – Solveig Gulbrandsen, Gry Tofte Ims, Lene Mykjåland – Kristine Minde, Isabell Herlovsen, Ada Hegerberg