Som midtbanespiller i Ullensaker/Kisa-spilleren vet Giæver litt om hvilken oppgave hans tidligere klubb står foran i serieinnspurten.

– De må vinne mot Hønefoss i helgen, det kan vi ikke legge skjul på. Det blir som en cupkamp, og det er veldig artig å spille kamper som betyr så mye. TUIL har kjempemuligheter til å vinne på søndag, sier Giæver.

– Hønefoss er veldig ustabile og kan fort klappe sammen hvis de først slipper inn noen mål. Samtidig er TUIL i bra slag. De holdt på å slå Sandefjord og vant borte mot Mjøndalen.

Overkommelig

Giæver synes programmet som gjenstår er overkommelig.

– Jeg tror det kan gå med tre seirer og en uavgjort (ti poeng), kanskje også med tre seirer og ett tap (ni poeng).

Han understreker at det skjer overraskende ting hver eneste runde i 1.-divisjon.

– Men TUIL kan se fram mot de siste kampene med bra selvtillit, sier Giæver.

Han mener Strømmen borte kan bli den vanskeligste kampen.

– Strømmen er litt ustabile. Du vet aldri hva du får. De kan være veldig bra. Kristiansund kjemper jo om kvalik til eliteserien, så de vil også gi alt.

Kommer tilbake?

Selv fikk han en dårlig opplevelse på Alfheim søndag, ettersom han måtte ut med lyskestrekk tidlig i kampen i det 12. minutt.

– Det var kjipt å måtte gi seg såpass tidlig i en kamp som ville vært artig å spille. Jeg håper å rekke de to siste kampene, sier 32-åringen.

Hans kontrakt med Ullensaker/Kisa går ut etter sesongen.

– Jeg vet ikke hva som skjer neste år. Det er mange som lurer. Jeg trives veldig godt i Oslo, så det kan hende jeg finner meg en klubb der nede. Samtidig er det aktuelt å komme hjem igjen.

– Og da håper du i så fall å være aktuell for TIL eller TUIL?

– Ja.