(Aftenbladet): Sola havnet tidlig bakpå , som de har gjort flere ganger denne sesongen, da Ull/Kisa tok ledelsen allerede etter 6 minutter. Bortelaget klarte, som de også har gjort flere ganger denne sesongen, å kjempe seg inn i kampen igjen. Niklas Sandberg utlignet med sitt femte mål på åtte kamper, fra kantposisjon, før Olav Magnus Eik Espedal sendte gjestene i ledelsen til pause med en etterlengtet scoring.

— Leder fortjent

— I første omgang følger vi kampplanen og leder etter min mening fortjent til pause, sa Sola-trener Maurice Ross. I andre omgang kjempet Sola i motvind, værmessig og spillemessig. Ull/Kisa skapte sjanse på sjanse og det var bare en god Sola-keeper Lars Øvernes som holdt gjestene inne i kampen. Utligningen kom 20 minutter før slutt, og presset mot Sola-målet fortsatte. På tross av store Ull/Kisa-sjanser ble det ikke flere mål og Sola fikk ta med seg ett poeng hjem, samtidig som de gav Egersund en hjelpende hånd i opprykkskampen.

— Jeg er veldig fornøyd med resultatet i dag, selv om jeg må innrømme at det var et ran fra vår side. Jeg tror jeg ble to år eldre i løpet av den andreomgangen, uttalte Maurice Ross etter kampen. - Lars Thomas Hummervold gjør en fantastisk kamp, de andre spillerne begynte uoppfordret å applaudere ham da han kom inn i garderoben etter kampen, avsluttet Ross.