Hver torsdag fra 25. juni til 13. august arrangeres det gratiskonsert på torvet i Kristiansand. I dag sto boybandet The Main Level på scenen. Bandet består av tre gutter fra Bergen(Sander Helmers Olsen, Alexander Instøy og Laurent Kelmmedni). Guttene sjarmerte publikum med sine popsanger.

— Jeg synes de er veldig flinke, og jeg elsker sangene de synger, forteller Mari Strandberg (15) fra Kristiansand.

Jentemagnet

Strandberg hadde hørt mange av sangene fra før, og derfor sang hun med.

— Jeg er veldig glad for at de tok turen hit til Kristiansand. Dette er første konserten jeg er på i sommer, og den nådde alle mine forventninger, forteller hun, og legger til:

— Min favorittsang er «My girl». Jeg kunne ønske jeg var hun de sang om.

Familien Strandberg koste seg under konserten. Til venstre: Vilde Strandberg, Lisbeth Strandberg og Mari Strandberg. Foto: Mathilde Sundet Ruud

Det er ikke bare Mari Strandberg som ble sjarmert av guttene fra Bergen. Hennes lillesøster Vilde Strandberg (10) var i ekstase under hele konserten.— Jeg synes de er veldig søte, også er de flinke til å synge. Sangene de synger passer bra for meg, forteller Vilde.

Stort engasjement blant publikum

Jentene hylte i kor da vokalistene ba om et skrik fra publikum.

— Jeg hørte mange glade jenter i alle aldre som sang under hele konserten. Det kunne ikke vært bedre, forteller Mari Strandberg.

Etter en halvtime var konserten over, og bandet forsvant raskt bak scenen. Flere hundre jenter løp etter i håp om å få en autograf.

Flere hundre jenter stormet bak scenen i håp om å se bandet etter konserten. Foto: Mathilde Sundet Ruud