Flere båter hadde lagt til kai ved Fiskebrygga for å få med seg konserten. Foto: Margrethe Saga

– Jeg er litt skuffa, sier Asbjørn Dovlandtil Fædrelandsvennen ti minutter etter at Venke Knutson gikk på scenen rundt 20.00. Han er en av arrangørene bak onsdagens konsert, og den som hadde ideen.

– Vi hadde håpa på 1200-1300 mennesker. Nå ser det ut til at det er 500-600 her, sier han.

Drømmer om skalldyrfestival

Dovland og Dolly Dimples arrangerer fra før av tirsdagskonserter på Fiskebrygga gjennom hele sommeren, og kveldens gratiskonsert var et forsøk på å se om publikum er klare for mer.

– Jeg tror det er et marked for arrangementer flere dager, sier Dovland.

Venke Knutson sjarmerte publikum med godt humør og hits på rekke og rad. Foto: Margrethe Saga

Han drømmer om å arrangere en liten skalldyrfestival, flere konserter eller andre arrangementer som passer for hele familien, i tillegg til tirsdagskonsertene. Skal det gå, må det mer markedsføring til, tror publikum.

Trenger markedsføring

– Det var flere av oss som ikke hadde hørt om at det var konsert i dag. Alle vet om tirsdagskonserten på Fiskebrygga, og "Sommer på torvet" på torsdagene, men dagens konsert har vi hørt lite om, sier Irmelin Arntsen.

Fra venstre: Githe Lorentzen, Anine Lunden og Irmelin Arntsen koste seg på Fiskebrygga onsdag kveld. Foto: Margrethe Saga

Sammen med venninnene koste hun seg på Fiskebrygga. I tillegg til markedsføring, tror jentene at publikumstallet kommer an på været.– Vi hadde nok ikke sittet her i pøsregn, sier de.

Mange arrangementer

Arntsen tror fort det kan bli litt mye med arrangementer tre dager på rad i Kristiansand sentrum, og får støtte av venninnene.

– Skal det fungere, må de velge seg ut grupper å appellere til. Jeg tror ikke man kan nå alle tre dager på rad. Men det er jo bare utrolig koselig at det skjer noe, sier Anine Lunden.

Også dette er gjengen samstemt om:

– Det er jo derfor vi er her. For å ha det sosialt og sjekke trøkket!