Det opplyser seksjonsleder ved juridisk avdeling i NFF, Espen Auberg, til NTB.

Kjell Rune Sellin trodde han scoret 2-0 for Sandefjord, men målet ble annulert. Foto: C More

— Saken er behandlet, men utvalget ønsker ikke å offentliggjøre sin beslutning før i morgen (fredag). Det må vi bare respektere, sier han.Sandefjord-trener Lars Bohinen var tydelig misfornøyd etter at Kjell Rune Sellins 2-0-mål mot Tromsø ble annulert. Scoringen ble tilsynelatende først godkjent, og Tromsø sto klare til å ta avspark, men etter at hoveddommer Ola Hobber Nilsen konfererte seg litt med assistentdommeren, valgte han å gjøre helomvending.

— Dommeren annullerer målet på en dårlig magefølelse. Det er en sånn verden vi lever i. I tillegg kommer den etter at det er vist på storskjerm og publikums reaksjoner. Jeg syns det her stinker, sa en tydelig irritert Bohinen til C More etter kampen.

Verken Tromsø eller Sandefjord er foreløpig blitt informert om hva utfallet ble, men NFF har tidligere bekreftet at omkamp er en mulighet.

— Vi har ikke hørt noe ennå, sier Tromsøs sportssjef Svein Morten Johansen til NTB.

Sandefjord kommer med samme beskjed.

— Vi har ikke hørt noe fra forbundet, men jeg regner med at de kontakter oss i løpet av dagen, sier daglig leder Per Ketil Berg til NTB.

Han er sterk i troen på at protesten tas til følge.

— Det er rart hvis de ikke gjør det. Slik ser i hvert fall vi på saken, sier Berg.

Kampen på Alfheim endte 1-1. Sandefjord fikk et mål annullert da laget ledet 1-0. Det oppsto mistanke om at dommer Ola Hobber Nilsen annullerte Sandefjords scoring etter å ha sett den i reprise på storskjerm. Det avviste imidlertid dommeren.

(NTB/100% Sport)