— Selvfølgelig gjør han helt rett i å felle han der. Jeg vil ikke si at han berger poeng for oss, men han må stoppe han slik som det ble, sier Lillestrøm-backen som var direkte involvert i episoden som kunne gitt Kongsvinger seieren langt ut i overtiden på Åråsen.

På stillingen 2-2 og flere minutter etter at klokka hadde passert 90.minutter, oppstod situasjonen som ble flittig diskutert i gangene på Åråsen etter kampen mellom Lillestrøm og Kongsvinger.

Se situasjonen i videovinduet over!

Lillestrøm får frispark på egen banehalvdel og Karim Essediri gjør seg klar for å pumpe ballen opp i banen. Keeper Stefan Logi Magnusson har andre planer og kommer løpende mot ballen og roper Essediri framover. Essediri velger å slå ballen mot Lillestrøm-keeperen for å spare tid, og skjønner dermed ikke at ballen er i spill. Dommer Tom Henning Øvrebø står med ryggen til og ser ikke situasjonen som oppstår. Kai Risholt snapper opp ballen og har fri bane mot mål, og Magnusson ser ingen annen utvei enn å felle Kongsvinger-innbytteren for å berge poeng for laget sitt.

— Slik som situasjonen utviklet seg så har jeg ikke noe valg annet enn å felle ham. Det er en dyr pris å betale med rødt kort, men ett poeng er bedre enn null, forteller Lillestrøms sisteskanse som nå må stå over Lillestrøms neste kamp mot Odd Grenland.

Statistikksenter Eliteserien:

Essediri mener at dommer Tom Henning Øvrebø burde agert annerledes om han hadde sett situasjonen.

- Jeg mener det er en klar feil av Øvrebø, sier Essediri.

Øvrebø sto tilsynelatende med ryggen til situasjonen i det alle trodde det ville komme en lang ball opp mot Kongsvingers straffefelt.

Se alle målene fra kampen her!

Lillestrøm — Kongsvinger: Målene

Lillestrøm trener Henning Berg ønsker ikke å kommentere situasjonen fordi han i likhet med Øvrebø ikke fikk med seg dramaet som utspilte seg midt på Lillestrøms banehalvdel langt ut i overtiden på Åråsen.

— Jeg aner ikke hva som skjedde der og så ikke situasjonen, men det som irriterer meg er at Logi nå må stå over neste kamp, sier Berg.

Kongsvinger trener Tony Gustavsson på sin side velger å rose Kai Risholt som han mener alltid er våken i slike situasjoner.

- Kai er utrolig i slike situasjoner. Han gjorde vel omtrent nøyaktig det samme tidligere i år, og skal ha ros for at han lukter disse situasjonene. Utvisningen keeperen deres tar der, er selvfølgelig meget viktig, mener han.

Se Espen Søgårds "uppercut" på Carl-Erik Torp her!

Søgårds "uppercut"