— Jeg er først og fremst utrolig stolt av spillerne mine, sa Kongsvinger-trener Tony Gustavsson etter 2-2 mot Lillestrøm.

— Spillerne er nok mer skuffet enn hva jeg er, men vi må ta med oss det positive i dag, fortsetter han.¨

Se situasjonen som kunne gitt Kongsvinger seieren på slutten!

Kunne kostet Lillestrøm dyrt Laget hans kom ribbet til beinet for å møte Lillestrøm på Åråsen. Med flere spillere ute, og en Yngvar Håkonsen som måtte kaste håndkle rett før start, var lagmoralen helt avgjørende i følge Gustavsson.

— Forutsetningene var ikke optimale i dag. Vi må bruke de spillerne vi har tilgjengelig, og spillerne viser en enorm lagmoral om dagen, forteller han.

Samtidig sender han et lite stikk til forbundet som valgte å flytte kampen mot Lillestrøm til lørdag, hvilket ytterligere forverret situasjonen for Kongsvinger som sliter med en tynn stall om dagen.

— Det er for j.... at kampen ble flyttet, men sånn er det i mindre klubber. Hadde vi spilt på søndag kunne vi brukt Kjell Rune (Sellin) (på lån fra Rosenborg ut sesongen), men sånn er det nå en gang, legger han til.

Statistikksenter Eliteserien:

Av de spillerene Gustavsson hadde tilgjengelig i dag valgte svensken bl.a å rose sine tre offensive spillere som bidro sterkt mot Lillestrøm. Adem Guven spilte en strålende kamp og bokførte ett mål samt en målgivende pasning. I tillegg scorte Olav Tuelo Johannesen, mens Mame Niang var viktig på de mange lange innkastene fra Kim Holmen.

— Det er ikke tiilfeldig at Adem og Tuelo scorer i dag. Adem har vært god lenge nå og Tuelo har vist en oppadgående formkurve. De to har stått for mange av målene våre i år, poengterer svensken.

Kimn Holmen skulle opprinnelig ikke starte kampen mot Lillestrøm i dag, men ble en viktig mann for Gustavsson. Den akrobatiske eks-turneren var sentral med sine lange salto-innkast som Gustavsson mener er en viktig del av Kongsvingers offensive spill.

- Kim gir oss en ekstra dimensjon ettersom han kan kaste ballen helt inn i boksen nærmest fra midtstreken og inn. Vi hadde et lynkjapt strategimøte rett før avspark da det ble klart at Kim skulle spille fra start. Det er klart vi må bruke kvalitetene hans for det de er verdt, avsluttet en blid Kongsvinger-trener.

Se Espen Søgårds "uppercut" på Carl-Erik Torp her!

Søgårds "uppercut"