Poengdelingen mot Kongsvinger hjemme på Åråsen betyr at laget hans fortsatt ikke har vunnet en kamp siden de slo Strømsgodset 9.mai i år.

— Vi bruker ikke ordet krise, sier Berg etter 2-2 mot Kongsvinger.

— Det er mange varierende prestasjoner utpå her, men likevel bør vinne denne kampen fordi vi har de klart største sjansene og viser at vi er et bedre lag, forteller han.

Lillestrøm-sjefen ønsker ikke å tenke mye på verken rekken med tap, eller tabellen i øyeblikket.

- Vi har vært spillemessig ok i det siste og prøver ikke tenke så mye konsekvens. Nå må vi konsentrere oss om neste kamp mot Odd, sier han.

Statistikksenter Eliteserien:

Laget hans skapte en rekke målsjanser på Kongsvinger i dag, og kunne fort tatt ledelsen tidlig i kampen, men sjansesløsing førte til at gjestene fikk score først. Det tror Berg ødela mye.

— Jeg er sikker på at det kunne vært annerledes om vi hadde scoret på de sjansene vi fikk i starten. Sist gang vi tok ledelsen så vant vi, fortsetter han.

Berg irriterer seg over at laget hans slipper inn for enkle mål bakover, og hevder det kommer til å bli tøft hvis man ikke får gjort noe med det.

- Det er litt overraskende at vi fortsatt slipper inn så mange mål. I starten av sesongen var vi solide bakover. Nå er det litt sånn at vi helst skal score tre mål for å vinne kamper. Sånn kan det ikke fortsette, avslutter han.

For ikke å ytterligere forverre statistikken bør Bergs menn ta en etterlengtet seier mot Odd i neste seriekamp.

Se Espen Søgårds "uppercut" på Carl-Erik Torp!

Søgårds "uppercut"