Nordstrand — Vipers Kristiansand 26-26 (12-14)

I 60 minutter var det en jevn affære i Nordstrand, og ingen av lagene klarte noen gang å lede med mer enn to mål.

Heldigvis for Kristiansand-laget tapte innehaveren av 4.-plassen, Tertnes, noe som gjør at Vipers går opp à-poeng med dem, men forbi på tabellen grunnet bedre målforskjell og at Vipers vinner på inbyrdes oppgjør.

Vipers startet dårlig, og tok timeout allerede etter seks minutter på stillingen 3-1. Nordstrand holdt ledelsen lenge, og det var en god Kristensen holdt Vipers inne i kampen.

Etter 20 minutter spilt våket Marta Tomac til live, og tok ansvar for Kristiansandlaget. Med tre kjappe scoringer ledet Vipers 12-14 til pause.

Nordstrand tok fort igjen ledelsen, men det var Vipers som ledet kampen. Det ble så scoret frem og tilbake gjennom hele omgangen, og ingen av lagene klarte å holde et fast grep på kampen. Da Nordstrand scoret 15 sekunder før slutt var det lite å gjøre for Vipers, og det ebbet ut 26-26. Vipers spiller den avgjørende siste kampen mot Halden neste onsdag i Aquarama. En seier der vil sikre 4. plassen, som kan gi europacupspill neste sesong.