Kampen endte 30-30 etter at lagene mer eller mindre fulgte hverandre som skygger gjennom hele kampen. Det betyr at Vipers går videre til semifinalen i sluttspillet etter 56-49 sammenlagt.

I første omgang følte lagene hverandre på tennene. Tertnes tok føringen fra start av, men var aldri oppe i mer enn en tomålsledelse. Men det var bergenserne som stort sett var i føringen før rollene ble byttet om i sluttminuttene av omgangen, og det var Vipers som hadde et lite initiativ på resultattavlen. Stillingen ved pause var 13-12 til hjemmelaget.

Andre omgang åpnet forrykkende for Vipers, som blant annet leverte flere lekre scoringer. Men etter å ha vært oppe i en firemålsledelse ved to anledninger, slo Tertnes tilbake og skapte ny spenning i kampen – selv om det var hjemmelaget som hele tiden var i føringen de første 20 minuttene av omgangen. Men i sluttminuttene fikk Tertnes overta ledelsen ved et par anledninger, men det var aldri spennende i forhold til avansementet til semifinalen.