Espen Hoff og Start tok poeng i Molde. Espen Hoff og Start tok poeng i Molde.

Start tok poeng i Hoff sitt jubileum

Veteranen Espen Hoff spilte sin 400 Tippeliga-kamp. En milepæl han er stolt av.

Molde – Start 2-2

AKER STADION: Espen Hoff nådde en milepæl på Aker Stadion søndag kveld. Han spilte sin kamp nummer 400 i Tippeligaen. Det er Start-spilleren stolt av.

— Det er uvirkelig. Det har vært mange kamper over mange år som har gått fort, smiler veteranen.

Hoff er nummer fire på listen over spillere med flest kamper. På topp er Molde-legenden Daniel Berg Hestad. Nå er det også en god luke ned til Øyvind Storflor og Frode Kippe.

— Det er høyt tall og det skal bli vanskelig å slå. Det er gøy å få være med så lenge.

— Fortjente å vinne

Start gjorde en god bortekamp mot Molde, men det ble ikke tre poeng i denne gangen heller for Start og Espen Hoff.

- Vi har noen gode sjanser i første omgang, men blir presset bakpå før pause. Vi har en god kampplan som er nærme å fungere.

Start i føringen

Espen Fjone Børufsen sendte gjestene i ledelsen etter åtte minutter. Chidiebere Chijioke Nwakali kom seg til dødlinjen og la ut til Børufsen som bredsiden ballen i mål. Sander Svendsen utlignet etter 20 minutter spilt.

I andre omgang tok Start nok en gang ledelsen. Innbytter Gudmundur Kristjansson ble spilt igjennom av Nwakali. Spissen var iskald alene med Moldes keeper, og chipet ballen elegant i mål. Joona Toivio utlignet på frispark og fastsatte resultatet til 2-2. ## - Fortjente å vinne

Selv om ett poeng borte mot Molde vanligvis er et bra resultat er ikke Start-trener Steinar Pedersen sikker på om han er fornøyd.

— Vi hadde fortjent å vinne. Det var en åpen kamp. Vi lykkes godt med inngangen og får ett tidlig mål. Andre omgang er ganske åpen og vi har store sjanser på 1-2 og 2-2, sier Pedersen.

Start må nå vente enda lenger på sin første seier på over ett år.

— Dette var resultatet ingen av lagene ønsket.

Levnes ingen sjanse

Før kampen avslørte Norsk Regnesentral at Start hadde 99 prosent risiko for nedrykk. Det ble nok ikke mindre med bare ett poeng i søndagens kamp mot Molde. Forventningene til Start blir altså lave. Det er en tilnærming Hoff synes er grei, men sier at spillerne ikke fokuserer på nedrykk.

- Tja, man kan jo se på det slik. Skuldrene blir jo lavere, men vi tenker ikke så mye på det. Ingenting er for sent og vi har 14 muligheter igjen. Prestasjonene i det siste har vært oppløftende , sier Hoff.

Treneren Pedersen sier laget er kjent med posisjonen klubben er i.

— Vi har vært der nede lenge, men vi kjemper vår kamp. Så lenge vi fortsetter å spille og skape sjanser så er alt mulig. V må fortsette å kjempe, sier Start-treneren.

Start tar i mot Vålerenga på Sør Arena søndag 24. juli.