KRISTIANSAND (fvn.no): — Vi spiller med de som er friske og klare. Det handler om å sette sammen et lag som er så mye som mulig i roller de kjenner, i tillegg må vi se på hvor alternativene finnes, sier Pedersen etter torsdagens trening på Sparebanken Sør Arena.

Start må klare seg uten skadde Andreas Hollingen og Dennis Antwi mot Bodø/Glimt søndag. Førstnevnte sliter med en skade i magen, og Antwi står over på grunn av hodesmellen han pådro seg i forrige seriekamp mot Sogndal. I tillegg er Dulee Johnson ute med karantene (tre gule kort).

Les også:

Salvesen og Hoff som indreløpere

Pedersen drillet følgende lag torsdag (4-5-1): Håkon Opdal — Jens Skogmo, Tapio Heikkilä, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad - Eirik Wichne, Lars-Jørgen Salvesen, Gudmundur Kristjansson, Espen Hoff, Espen Børufsen - Jibril Bojang.

Det ble gjort noen bytter underveis, og Pedersen testet blant annet Salvesen på topp, med Wichne som indreløper og Bojang på høyrekanten.

Chidiebere Nwakali

— Jeg håper virkelig de som får muligheten i Bodø griper den. Det handler om enkeltprestasjon i laget, og vi ønsker å ha alle opp på et så høyt nivå som mulig i sine posisjoner. Da kan du få relasjoner, og det vi jobber med til å fungere. Men det krever maks hver eneste gang, sier Pedersen.

Les også:

Steinar Pedersen mangler tre nøkkelspillere til kampen i Bodø. Foto: Håvard Karlsen

— Rask og sterk

Bojang er mer enn klar til å ta spissplassen.

— Jeg spilte spiss da jeg var yngre. Spiss er egentlig rollen min, men jeg har spilt kant de siste årene. Det kjennes greit å få sjansen på topp. Jeg gleder meg til det, sier Bojang.

Tidligere Viking-spiller Ferdinand Solberg trente med Start torsdag. Foto: Håvard Karlsen

— Hva kan du tilføre spissplassen?- Jeg er veldig rask og sterk, og jeg har et par frekke finter. Men jeg liker ikke å prate så mye med munnen, beina taler for meg, sier Bojang, som føler han ikke har fått vist hva som bor i ham ennå i kamp.

— Jeg håper jeg får sjansen til å vise at jeg kan score mål, og dra meg forbi et par mann.

PS! Forsvareren Ferdinand Solberg var på torsdagens trening. Den tidligere Viking-spilleren har begynt å studere i Kristiansand, og er på jakt etter en ny klubb.