— Vi skulle avgjort kampen i første omgang, men det viktigste var at vi fikk med oss ett poeng, sier Molde-keeperen.

Gjestene fra Romsdalen var klart best i første omgang mot Start på Sparebanken Sør Arena. Etter en jevn åpning radet serielederen opp sjanse etter sjanse uten å score. Først var Mohamed Elyounoussi alene gjennom med Start-keeper Håkon Opdal før Eirik Hestad fyrte av et prosjektil i Opdals lengste stolpe.

— Vi setter ikke sjansene våre som vi pleier å gjøre, sier midtbanespiller Etzaz Hussain.

Mange store sjanser

Før pause var også forsvarsspiller Lunan Gabrielsen frempå og satte ballen like utenfor etter en corner. Totalt radet gjestene opp fem seks kvalifiserte målsjanser mot Starts ene i løpet av de første 45. minuttene.

— Vi spilte en god første omgang og skapte nok sjanser til å avgjøre kampen, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.Den andre omgangen ble jevnere sjansemessig. Molde styrte det meste av banespillet, men Start var giftigere på sine overganger.

Rotet vekk ledelsen

Kampens første mål kom først etter 72. minutter da Daniel Chima Chukwu ruvet høyest i feltet i duell med to Start-spillere. Spissen headet kontant inn 0-1 til gjestene i en periode av kampen hvor Start var mer med i banespillet.

Men bare to minutter etter scoringen kontret Start og et nydelig innlegg fra innbytter Ernest Asante fant en umarkert Espen Hoff på bakerste, som satte inn 1-1.

— Det var ikke bra nok av oss å slippe inn mål rett etter at vi selv hadde scoret, sier Nyland.- Irriterende at vi ga bort 1-0 ledelsen, sier trener Skullerud.

Tverrliggertreff

Gjestene var nærmest å avgjøre kampen i sluttminuttene når en corner ble headet i tverrliggeren. Og når ikke den gikk inn endte det med 1-1 i Kristiansand.

— Vi ønsker å vinne hver eneste kamp, så vi er selvføgelig skuffet nå, sier kaptein Nyland.

Tor Ole Skullerud irriterte seg over at det kun ble med ett poeng i baggasjen etter 1-1 kampen. Men syntes laget hans leverte en god kamp i fraværet til midtbaneduoen Daniel Berg Hestad og Harmeet Singh.

— En god kamp av oss. Men vi burde kontrollert ledelsen inn, sier Skullerud.