— Vi var heldige som kunne gå til pause med 0-0. Og totalt sett var vi heldige som fikk med oss poeng fra kampen, sier tidligere Molde-spiller Tripic.

Store målsjanser

Molde kjørte over Start i første omgang på Sparebanken Sør Arena og kun en god Håkon Opdal og marginer på hjemmelagets side hindret gjestene i å lede ved flere mål etter første omgang.

— Molde var det beste laget i dag og vi var litt heldige, sier venstreback Rolf Daniel Vikstøl.

Mens Molde skapte fem seks store målsjanser i første omgang skapte Start kun én da Alexander Lind tvingte landslagskeeper Ørjan Nyland til en solid redning på sin heading.I andre omgang kom Start ut med ny energi. Selv om Molde styrte mesteparten av spillet, så var hjemmelaget farlige på kontringer.

To mål på to minutter

Etter 72. minutter tok Molde ledelsen ved Daniel Chima Chukwu. Molde-spissen ruvet høyest i duell med Bismark Acosta og headet inn 0-1 til gjestene. Fortjent totalt sett etter spill og sjanser, men scoringen kom midt i en periode av kampen hvor Start hadde initiativet.

— Det var en duell som jeg mener vi burde fått klarert, men han var sterk og fikk godt treff på den, sier Start-keeper Håkon Opdal om scoringen.

Men bare to minutter etterpå slo Start tilbake når Espen Hoff løp seg fri på bakerste og kontant satte inn 1-1 på et nydelig innlegg fra innbytter Ernest Asante.

— Det var helt perfekt innlegg av Asante, som det var bare å sette inn. Det føltes veldig deilig og riktig akkurat da, sier målscorer Hoff.

Redning på strek

Gjestene presset på for å ta seieren, men når Start-spiller Espen Børufsen plasserte seg rett på streken gikk ikke headingen til Molde-spilleren inn og over, men ut fra målstreken.

— Vi skal være godt fornøyd med ett poeng i dag. Vi møtte helt klart det beste fotballaget i Norge, sier Espen Hoff.

Start-trener Mons Ivar Mjelde var godt fornøyd med at laget hans greide å ta ett poeng.

— Det var ikke et helt ufortjent poeng. Molde ble slitne og vi fremsto som sterkere utover i kampen. Vi jobbet hardt og var godt organiserte, sier Mjelde.