Kampen åpnet med mye frem og tilbake det første kvarteret. Først etter 18. minutter kom kampens første store sjanse når Molde kontret fire mot seks Start-spillere. Mohamed Elyounoussi spilte vegg med Mattias Mostrøm og kom alene med Start-keeper Håkon Opdal. Men en utrustende Opdal fikk slått bort ballen da kantspilleren forsøkte å runde keeperen. Returen gikk til Mostrøm, men skuddet gikk rett i Start-blokka og til corner.

Stolpeskudd

Molde fikk etter hvert etablert pasningsspillet og da begynte sjansene å komme. Først var Elyounoussi på ny frempå. Denne gang med en avslutning like utenfor stolpen. Like etterpå klinte Eirik Hestad til fra langt hold, men det harde skuddet gikk i Opdals lengste stolpe.

Så kom Lunan Gabrielsen fri på bakerste stolpe på en corner, men venstrebacken satte avslutningen fra fem-meter like utenfor.

Sjelden Start-sjanse

Starts første målsjanse kom etter 42. minutter når Espen Hoff slo inn fra høyresiden. I feltet kom Alexander Lind høyest og headet mot lengste hjørne, men en solid redning fra Molde-keeper Ørjan Nyland hindret Start-scoring.

Dermed gikk lagene til pause på 0-0. — Vi har til tider blitt utsipilt, men det står fremdeles 0-0, sa Starts skadede midtstopper Jesper Mathisen ved pause.

Start virket å ha fått litt mer energi etter pause. Molde styrte spillet, men slet med å trenge gjennom et hardtarbeidende Start-forsvar. Hjemmelaget forsøkte seg på kontringer og dødballer. Og på en overgang skjøt Fernando Paniagua via en Molde-spiller og like over i begynnelsen av andre omgang.

To mål på to minutter

Etter 72. minutter fikk Molde sin første målsjanse i andre omgang. På innlegg fra høyre ruver Daniel Chima Chukwu høyest i feltet i duell med de to Start-stopperne og header inn 0-1 til Molde.

Men to minutter etterpå kommer innbytter Ernest Asante fri på høyresiden. Han slår inn og på bakerste har Espen Hoff løpt seg fri og setter kontant inn 1-1. ## Stor Molde-sjanse

Etter 80. minutter ruvet en Molde-spiller høyest i feltet på en corner, men på streken står Espen Børufsen og header unna.

Flere sjanser ble det ikke og dermed endte det med 1-1. — Vi møtte et veldig godt fotballag, men vi gjorde en god innsats i dag, sier Start-spiller Espen Hoff.

— Jeg er veldig stolt av guttene. De jobbet hardt og jeg er godt fornøyd med 1-1, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.