— Vi vet hvordan cupen er. Vi møter et 2. divisjonslag, og de kommer til å være ekstra giret, så vi må bare sørge for at vi er på det nivået vi skal være på når vi spiller eliteseriekamper. Da skal kampen gå i vår favør, sier Amin Nouri.

24-åringen starter kampen på høyrebacken.

- Ekstra kick

— Man får et ekstra kick av å møte et eliteserielag. Jeg har selv vært med på det da jeg var yngre. Jeg tror ikke det skal stå på viljen til Vard Haugesund, men det gjelder bare for oss å være profesjonelle, og gjøre jobben vi får betalt for å gjøre, sier Nouri, som så noen Vard-kamper i fjor.

Da spilte laget i 1. divisjon.

— Det er et godt og hardtarbeidende lag. Vi må sørge for at vi sender dem hjem med et tap, sier Nouri.

Møter gammel lagkamerat

For Matthias Vilhjalmsson blir det en spesiell kamp, og et gjensyn med en tidligere lagkamerat.

— Vard Haugesund har en spiller fra Irland som jeg spilte sammen med i Colchester, Conor Powell. Det blir rart å se ham her. Vi kom på samme tidspunkt, og var der i noen måneder sammen, sier Vilhjalmsson, som ikke vet altfor mye ellers om motstanderlaget i 3. runde i NM.

— Nå får vi spille på hjemmebane, og vi bør styre kampen og vinne solid. Hvis ikke, er det vår egen feil, sier Vilhjalmsson, som jakter sin første scoring for året onsdag.

Starts lag (4-4-2): Terje Reinertsen – Amin Nouri, Markus Berger, Glenn Andersen, Rolf Daniel Vikstøl – Zlatko Tripic, Solomon Owello, Bismark Acosta, Espen Børufsen – Matthias Vilhjalmsson, Alejandro Castro.