Man venter lenge for å få sjansen, og man må være tålmodig. Det skal bli veldig gøy å spille, sier Reinertsen.

26-åringen fra Spind ble hentet til Start som en kriseløsning før siste seriekamp i 2011 da både Arild Østbø og Johnny Kristiansen var skadet. Før 2012-sesongen ble han enig med klubben om en toårskontrakt, og sisteskansen hadde planer om å slå seg inn på laget. Det har ikke skjedd.

— Jeg har veldig lyst til å bidra hele tiden, men nå er det en gang sånn at jeg må ta sjansene jeg får, sier Reinertsen, som kun står bokført med treningskamper og cupkamper for Start siden den faste overgangen.

- Du visste vel hva du gikk til?

— Det er klart, men man har alltid et håp om å få spille, men jeg føler ikke jeg bidrar mye fra boksen der, sier Reinertsen og myser bort på innbytterboksen på Sparebanken Sør Arena.

Jakter en god opplevelse

Håkon Opdal er Starts klare førstevalg, men i cupen er det Reinertsen som har stått så langt i år. Så også mot Vard Haugesund.

- Hva tenker du om kampen?

— Det blir spennende. Vi skal prøve å ikke gjøre den spennende, det er vel vårt mål onsdag. Vi må prøve å få oss en god opplevelse før de to siste kampene før ferien, sier Reinertsen, som vet selv hvordan det er å møte eliteseriemotstand som 2. divisjonsspiller.

— Det er klart at de kommer til å være veldig på hugget. Dette blir årets viktigste kamp for dem. Vi må bare vise at det er Start som er et eliteserielag og de er i 2. divisjon, sier Reinertsen.

- Viktig å gjøre en god kamp

Start-trener Mons Ivar Mjelde er klar på hva som venter onsdag.

— De er et hardtarbeidende lag, som er godt organisert defensivt. VI tror også de vil være kontringsorienterte mot oss. Men vi er på hjemmebane, og her er det litt større plass. Ballen går også litt fortere på kunstgress, så det skal være en fordel for oss, sier Mjelde, som tar kampen på alvor til tross for divisjonsforskjellen.

— Vi har stor respekt for at vi møter en motstand, men jeg forventer at de som får tillit fra start, og de som er på benken, tar dette på høyeste alvor. Det er viktig for Start å gå videre i cupen, og det er viktig for oss å gjøre en god kamp, sier Mjelde.

Starts lag (4-4-2): Terje Reinertsen – Amin Nouri, Markus Berger, Glenn Andersen, Rolf Daniel Vikstøl – Zlatko Tripic, Solomon Owello, Bismark Acosta, Espen Børufsen – Matthias Vilhjalmsson, Alejandro Castro.