Vard Haugesund-kaptein Jørn Rikard Lilleng husker godt sitt forrige møte med Start.

Start har møtt Vard Haugesund seks ganger. Det har gitt fem seiere og én uavgjort kamp. Det forrige møtet var i 2. runde i cupen for to år siden. Da vant Start 5-0 på Sør Arena.

— Jeg husker at vi slet veldig, og vi ble utspilt av et godt Start-lag. Vi kom tidlig under, så da var det bare å vente på bussen hjem, humrer Vard Haugesund-kaptein Jørn Rikard Lilleng.

Hardtarbeidende lag

Midtbaneveteranen har fått med seg at årets Start-utgave ikke akkurat er i dytten.

— Vi er klare til å gi Start en real kamp, og vi har et sterkt ønske om å komme oss videre i cupen. Vi skal ikke bare levere fra oss cupbilletten, sier 34-åringen.

Start kommer til å stille et sterkt lag onsdag.

— I utgangspunktet blir det en tøff kamp for oss, men vi har et bedre lag nå enn tidligere. I tillegg har vi blitt flinkere til å takle god motstand, sier Lilleng, som beskriver Vard Haugesund som et tøft lag å møte.

— Vi vil ikke gi noe til Start. Vi er et hardtarbeidende lag, det er vi veldig kjent for.

Tror ikke på utklassing

Mons Ivar Mjeldes menn slet seg videre til 3. runde med en 2-1-seier mot Jerv, mens Vard Haugesund slo ut 1. divisjonslaget Bryne.

— For noen år siden vant eliteserielagene 6-0 mot 2. divisjonslag. Sånn er det ikke lenger. Det blir ofte jevne kamper, sier Lilleng.