Det var etter rundt en time spilt av Eliteserie-oppgjøret mellom Mjøndalen og Start at Vamouti Diomande (24) gikk ned for telling, etter en duell med Starts Espen Børufsen.

Kampen ble stoppet i syv minutter etter skaden, før Diomande til slutt ble erstattet med Tim André Nilsen.

Søndag, dagen etter kampen, skal Diomande opereres. Det skriver Mjøndalen-trener Vegard Hansen på Twitter.

Videre skriver Hansen at Diomandes kne «brakk tvert av og må stiftes sammen».

Sesongen trolig over

Dermed er det liten tvil om at Diomande kan vente seg en lang periode uten fotball. Det ble også signalisert fra Mjøndalen-ledelsen allerede like etter hendelsen lørdag.

Her blir Vamouti Diomande hjulpet av banen etter skrekkskaden. Foto: NTB SCANPIX

– Ser ut som han fikk en vridning i kneet, så et så ikke veldig bra ut. Han hadde kneskålen ute av ledd og muligens kan senen rett under kneet ha røket, sa Mjøndalens fysioterapeut Eirik Pettersen til CMore rett etter hendelsen.– Skaden var grusom, og trolig blir det operasjon allerede i kveld (lørdag). Det var forferdelig. Kneet er rett og slett ødelagt. Jeg håper de får orden på det igjen. Det er en skade som sikkert varer ut året, sa trener Vegard Hansen til NTB etter kampen.

– Karrieretruende?

– Det tør jeg ikke spekulere i, men det så veldig stygt ut. Forferdelig trist for Dio og oss som klubb. Et veldig stort slag for oss, fortsatte MIF-treneren

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Sen utligning

Skaden oppstod på stillingen 1-0 til Mjøndalen. Askeladden fra Buskerud fikk også en skade på Ulrik Arneberg, som måtte ut med en hamstringskade før pause.

Kampen endte til slutt 1-1, etter at Starts Mathías Vilhjalmsson utlignet to minutter før full tid.

Diomande.png Foto: Skjermbilde, C More

Diomandes skade gjorde at det ble lagt til hele ni minutter, men det var ikke nok tilleggstid til at noen av lagene maktet å sette inn et vinnermål i vårværet, selv om Start var farlig nær da Vilhjalmsson avsluttet i utsiden av stolpen.Resultatet betyr at begge lag fortsatt er ubeseiret i Eliteserien.