SANDEFJORD — START 4-1

— Nå har jeg det helt grusomt. Vi virker helt paralyserte utpå banen der. Vi er så negative og tør ingenting. Det er helt håpløst. I dag er det vi som slår oss selv, sier en tydelig misfornøyd Breimyr til Fædrelandsvennen.

SINT: Henrik Breimyr var rasende etter stortapet mot Sandefjord. Her i aksjon under kampen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Start fikk en nådeløs åpning på bunnoppgjøret mot Sandefjord. Det tok omtrent bare 70 sekunder før vertene gikk i ledelsen ved Kjell Rune Sellin. Start kom aldri tilbake og gikk på sitt tiende tap siden 4.juli. Det er datoen sist Start vant en kamp, mot Stabæk med 4-1.— Det virker som vi er mer redde for å tape kampen enn vi har lyst til å vinne den. Jeg skjønner ikke hvorfor det er sånn. Dette er ikke til å tro og det er flaut, forteller midtbanespilleren.

— Verste jeg har vært med på

Breimyr mener årsaken til det svake resultatet i Vestfold skyldes det mentale.

— Det er ingenting å si på kampplanen. Vi vet hva vi skal og det er et lag med gode spillere. Ingen av oss er så dårlig som det vi viser i første omgang, mener Breimyr, som kom til klubben i sommervinduet fra Bryne.

Han har spilt åtte kamper uten å oppleve og vinne en kamp med Kristiansand-laget.

— Det er veldig tøft. Jeg har vært med på tøffe tak før, men aldri noe i nærheten av dette. Dette er helt fryktelig, sier Breimyr skuffet.

Ukjent årsak

Start tente et håp etter 63 minutter da Viktor Demba Bindia lagde selvmål og reduserte med det til 2-1. Utligningen kom aldri og Sandefjord punkterte kampen til 4-1 med to sener mål.

— Det blir litt bedre i andre omgang, men alle klarer å spille ålreit når de ligger under 2-0. Det er først da vi tør å spille ball. Ellers virker det som vi bare er redde for å miste den. Vi er paralyserte, understreker Breimyr.

Gudmundur Kristjansson var også langt nede etter tapet mot Sandefjord.

— Det er veldig tungt. Vi tør ikke å spille pasninger langs bakken. Jeg vet ikke hva det kommer av, sier Kristjansson.

Heller ikke stopper Jørgen Hammer har noen forklaring på hva som går galt.

— Jeg vet ikke. Det virker som vi aldri kommer over den tøffe starten. Vi tørr ikke å gjøre det vi har blitt enige om, sier Hammer.