ALFHEIM: TIL tapte nok en gang søndag. Denne gang 1-3 borte mot Start og dermed det fjerde serietapet på seks kamper.

– Jeg har sett kampen på ny, og sitter med samme følelse som jeg hadde etter kampen. Vi startet kampen godt, stilte godt forberedt og fikk de sjansene som vi ønsket. Vi spilte bra fotball og kanskje vår beste kamp for året. Vi står igjen med 3-1, og det siste målet riktignok på bakgrunn av at vi prøvde å risikere og tok større sjanser for å få 2-2, sier Steinar Nilsen.

– Tar det på alvor

Han finner noe trøst i at TIL spillemessig er i framgang.

– Som fagmann er man hele tiden opptatt av at vi har progresjon, men som resultatansvarlig er det veldig trasig at vi ikke fikk med oss poeng. At vi ikke tar poeng når vi er bedre enn mostanderen tar vi på høyeste alvor. Vi gjorde nok en gang personlige feil som gjorde at vi kom under. Det må vi ta til etterettning og ta innover oss, sier Nilsen.

20 avslutninger

Mot Start hadde TIL 20 avslutninger og fem på mål. ”Gutan” hadde over 60 prosent ballinnehav. TIL har verken hatt matchvinnere foran mål eller i mål, i de fleste kampene denne sesongen.

– Det er noe som vi selvfølgelig både diskuterer i evalueringen og tar opp i praten som vi har i garderoben – spesielt i dag. Vi er alle klare over det. Vi føler vi er best mellom sekstenmeterne, men ikke boksene. Det må vi bare fortsette å ha fokus og jobbe med, sier TIL-treneren.

Pål Vestly Heigre fikk sjansen i TIL-målet etter at Benny Lekström ble byttet ut i det 27. minutt.

– Jeg føler vi spilte ganske bra, var trygge bak og slapp ikke til motstanderen til mange målsjanser. Vi skapte mye selv, men vi er litt for dårlig i boksene. Vi må rett og slett bli mer effektive, sier Heigre.

Første mulighet til dét, er bortekampen mot Senja i cupen onsdag.