Tor-Harald Pedersen

Kampen mot Start startet på verst tenkelig måte. Et hjørnespark som går direkte i mål er ikke akkurat vanlig kost til i landets øverste divisjon. Undertegnede kan ikke minnes å ha sett noe lignende siden 6. klasse da vi spilte fotball på barneskolen. LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

Ikke lenge etterpå kom en av årets største misforståelser i TILs bakre rekker. Hvem som skal ta på seg skylden er nok klart for alle.

Må ta det på sin kappe

I følge keeperbyttet litt senere hersker det vell ingen tvil om hva laglederne syntes om keeperprestasjonen til Benny Lekström. Helt klart en dårlig dag på jobben for Benny Lekstrøm og uten tvil en av hans verste kamper så langt.

Nå vil jeg ikke henge ut Benny Lekström som en dårlig målvakt, men han må dessverre ta dette på sin kappe. Regner med å lese en del om keepertabbene hans i dagene framover, men det forandrer ingenting.

Kampen er ferdig og ja, det er jævlig kjipt. Benny Lekstrøm har som rolle å ikke slippe inn mål, å vi må bare anta at hans synes det er like kjipt som oss supportere, punktum.

Kobraen tente håpet

At Kobraen var heldig og fikk skuddforsøket til Ingebrigtsen, som resulterte i mål, var det lille ekstra som TIL trengte for å jobbe hardt resten av kampen.

Og jobbe hardt gjorde de også. "Gutan" spilte mye flott fotball, og det var kun marginer om å gjøre før det resulterte i mål. Dessverre lot dette seg ikke gjøre mot Start i denne kampen. Men dagens innsats (fra nesten samtlige) var godkjent spør du meg. Til tross for at det ble tap.

At omstendighetene ville det annerledes kan vi ikke forandre, men vi får heller ta med oss det vi faktisk presterte, som en fattig trøst. Håkon Opdal hadde en god del fantastiske redninger i dag og hadde det ikke vært på grunn av ham, ville kampbildet vært annerledes.

Isberget ble til dels overdøvet av hjemmesupportere, men gjorde en god innsats de også. Som lagets 12 mann. All honnør til de tilreisende selv om de må reise hjem med null poeng i bagasjen.

Det er alltid en jævlig følelse å tape fotballkamper, men det var mye positivt å se i løpet av kampen. Av laget, enkeltspillere og Isberget.

Ballgutten ble skutt i bakken

Vil også komme med en kommentar der ballgutten ble truffet av Gjermund Åsens skudd som gikk utenfor mål. Håper du har det bra og at du ikke fikk noen større skader.

Ballguttene rundt omkring i landet gjør en flott innsats og de gjør fotballen mer smidig med sin tilstedeværelse. At Åsen i etterkant av skuddet gikk og sjekket at det sto bra til med ballgutten, viser god karakter.

Vi så det også i forrige kamp der Kobraen raskt signaliserte hodeskade på en motspiller til hjelpemannskapet. Fortsett med dette. Men også med mer av den gode fotballen som glimtvis kommer fram i kampene.

Undertegnede gir terningkast 4 til tross for 3-1 tap og to tabber som mulig kan ha kostet TIL seieren.

Tromsø tell æ dør!