Tor-Harald Pedersen, Tromsø-supporter.

Kampen mot Viking begynte på verst tenkelig måte. Selvmål av Magnar Ødegaard tidlig i første omgang. Det var absolutt en uheldig start. I tillegg fikk Kent-Are Antonsen et overtråkk som gjorde at han ble byttet ut øyeblikkelig. Det var en slik dag i dag, tenkte undertegnede.

At Henrik Gjesdal fikk et par knotter plantet mitt i skallen som gjorde at han gikk blødende ut til pause, hjalp heller ikke på humøret. Kunne se temperaturen på sosiale medier stige i takt med feilpasningene og det som for meg minnet mest om løkkefotball.

Feilpasninger, slurv og elendig gjenvinning ble den røde tråden i første omgang. Vel, kanskje var løkkefotballen på min glanstid hakket bedre enn det jeg fikk se i første omgang mot et selvsikkert Viking.

Steinhardt og kompromissløst av Åsen

Andre omgang startet med en perle av Gjermund Åsen. Ordtaket: «det er alltid ledig i vinkelen» fikk komme til sin rett med et praktskudd som kom fra intet.

Steinhardt og kompromissløst! Men det var liksom det TIL hadde å by på. Feilpasningene fortsatte, dårlige klareringer og lite ballbesittelse ble et faktum også i andre omgang.

Det var ikke før Benny Lekstrøm kålet det til noe så inni helvete at jeg ga blaffen og klappet sammen laptopen.

Dette gadd jeg simpelthen ikke være vitne til mer, det var rett og slett flaut å måtte være vitne til dette selv om jeg var alene.

Det skal jammen ikke være mulig å kløne det så jævlig til av en keeper som skal ha Tippeliga-standard. Klart jeg kan forsvare TIL, men pr. nå fortjener de ikke det. Hvis TIL har overlevelsesrett i Tippeligaen, må de kunne gjøre bedre enn det som hittil er visst.

Har trua på Steinars rutine

Steinar Nilsen er rutinert, og jeg har trua på at han kan og vil få gutan i form igjen, forhåpentligvis før det er for sent. Dårlige klareringer, ikke møte ballen, feilpasningene og for lite hastighet i beina er destruktivt og trekker ned lagmoralen, det vises enda veldig godt på TV når de henger med leppa og påvirker hverandre.

Slutt med det, få opp humøret og motiver hverandre til å prestere. Så skal du se at de blir mer selvsikre og presterer bedre utpå der.

Vi gir selvsagt ikke opp og trøster oss med at det ennå er tidlig i sesongen å håper på at dette kun er tilpasningsvansker som vil forsvinne fortløpende.

Det har ikke akkurat vært noen flying start, men slik er nå en gang fotball. Veldig frustrerende, men av og til ikke til å unngå.

Terningkast 6 til målet til Gjermund Åsen og 5+ til Remi Johansen for et lurt skudd som så vidt ble reddet.

Men dette var en kamp som jeg helst vil fortrenge raskest mulig.