— Jeg føler meg veldig glad og stolt etter å ha scoret mitt første mål for klubben. Det betyr mye for selvtilliten min. Nå kan jeg slippe skuldrene mer ned. Jeg følte selv jeg gjorde en stor kamp, sier Nwakali til Fædrelandsvennen etter 3-0-seieren og avansement til tredje runde i NM.

Nigerianeren ble belønnet med 7-er på Fædrelandsvennens børs og ble med det kåret til banens beste mot Fram.

- Jeg føler meg veldig hjemme i Start, jeg er veldig glad her, sier Chidiebere Chijioke Nwakali.I går senket han Fram Larvik i NM. Foto: Anders Hoven, Digitalsport

Etter glimrende forarbeid av Mathias Rasmussen sendte han Start i føringen etter 71 minutter med en behersket avslutning alene med Fram-keeper Kenneth Stenild Nielsen. To minutter senere vant Nwakali ballen på midtbanen og løp fra Fram-forsvaret, før han serverte Robert Sandnes på sølvfat som doblet ledelsen.— Det er bra at flere lykkes og scorer mål. Det var to fine overganger hvor vi setter ballen i mål. Det å lykkes med noe gir alltid en god følelse, mener Steinar Pedersen, Starts trener.

— Det er veldig godt å få med seg en scoring og assist. Det skal jeg ta med meg til neste kamp. Målet var viktig for ikke bare meg, men for hele laget, for fansen og for hele IK Start, mener Nwakali, som er på lån i Start ut sesongen. Han er i Manchester Citys eierskap, og har de siste årene vært på utlån i spanske Malaga B og Girona.

— Spillerne gjør meg trygg

Midtbanespilleren kom til Kristiansand i mars, og har spilt fem av kampene. Han har vist prov på god ballbehandling, men har levert varierende på et lag som har hatt problemer i de første ukene av sesongen.

— Det er tøft å ikke vinne kamper, men vi jobber med det og jeg gleder meg til det løsner. Målet er å vinne nok kamper til å overleve. Vi har mer inne enn vi har fått vist til nå, sier 19-åringen.

Se målene fra kampen her:

Tross den magre poengfangsten er han fornøyd med starten på karrieren i Start. I motsetning til oppholdene i Spania føler Nwakali at han blir behandlet godt.

— Jeg føler meg veldig hjemme i Start, jeg er veldig glad her. Spillerne gjør meg trygg, og alle hjelper meg med alt og prater god engelsk. Det er fantastisk at de er så støttende.

— God trener

Han synes lagkameratene og klubben hele tiden må være på jobb for å bli bedre.

— Fokuset er nå på neste kamp mot Strømsgodset. Vi må heve standarden på alt vi gjør, og jeg håper vi kan smile like bredt etter neste kamp. Vi må hele tiden jobbe med å ta nye steg, sier Nwakali.

Det er ikke bare spillerne som får gode ord av 19-åringen. Det gjør også Steinar Pedersen.

— Jeg liker sjefen. Han er nøye og støtter meg godt. Han gir meg muligheter og setter høye krav. Han er en god trener, sier Nigerias U-landslagsspiller.