Etter det Fædrelandsvennen erfarer skal to representanter fra den franske storklubben ha sett stortalentet i aksjon på Aspmyra søndag.

Etter det Fædrelandsvennen får opplyst skal også Ronny Deilas Celtic, samt en engelsk klubb, ha hatt representanter på tribunen i Bodø. Alle klubbene skal ha vært i Bodø i det ærend for å se 17-åringen fra Rælingen i aksjon.

Selv om Start til slutt ble knust av hjemmelaget, fikk Ajer til tider vist seg fram, blant annet med en lekker målgivende pasning til Lars-Jørgen Salvesen.

Etter det Fædrelandsvennen får opplyst skal også Ronny Deilas Celtic, samt en engelsk klubb, ha hatt representanter på tribunen i Bodø.

Roser PSG

— Det er selvfølgelig morsomt, men ikke noe jeg tenker på, sier Ajer til Fædrelandsvennen etter kampen.

- Visste du om det?

— Nei.

- Hva tenker du om en eventuell interesse fra PSG?

— Det er godt lag, men det eneste jeg tenker på nå er at Start ikke skal rykke ned, og når vi spiller så mange kamper blir det feil fokus, sier Ajer, som var meget skuffet etter stortapet i nord.

Ajer har tidligere vært på treningsopphold i Roma, og blitt linket til flere store klubber i Europa. Fædrelandsvennen har tidligere skrevet at klubber som Tottenham og Arsenal så Ajer mot Rosenborg i Trondheim i mai.