Lazios Antonio Candreva scoret to mål da serieleder Inter tapte 1-2 hjemme i italiensk serie A søndag.

Inter fortsetter på tabelltoppen, men både Fiorentina og Napoli har havnet bare poenget bak.

Antonio Candreva fant nettmaskene første gang allerede etter fem minutter. Resultat holdt seg helt til Mauro Icardi utlignet etter en drøy times spilles.

Tre minutter før ordinær tid fikk gjestene straffe. Candreva bommet, men satte returen i mål. Helt mot slutten av kampen fikk både Inters Felipe Melo og Lazios Sergej Milinkovic-Savic se det røde kortet.

Juve på gang

Juventus fortsatte oppturen i serie A da Carpi ble slått 3-2 på bortebane søndag. Det var Torino-lagets sjuende seier på rad.

Etter en ujevn start på sesongen har regjerende seriemester Juventus sakte, men sikkert klatret oppover tabellen i Serie A de siste rundene. Søndag kunne Massimiliano Allegris lag juble for tre nye poeng.

Likevel var det hjemmelaget som startet best da tidligere Juventus-spiller Marco Borriello satte ballen i mål bak Gianluigi Buffon et kvarter inn i oppgjøret.

Ledelsen var kortvarig for nedrykkstruede Carpi, som før søndagens kamp sto med ti poeng på 17 kamper. Tre minutter etter Borriellos scoring utlignet Mario Mandzukic på volley.

Fire minutter før pause sørget Mandzukic for at gjestene fra Torino gikk til pause med 2-1-ledelse. Det var første gang kroaten har scoret to mål i en og samme kamp siden overgangen til Juventus i juni.

Paul Pogba la på til 3-1 fem minutter inn i andre omgang, før et selvmål av Leonardo Bonucci reduserte til 3-2 i siste spilleminutt.

Juventus tok dermed sin sjuende seier på rad i Serie A, og står med 33 poeng etter 17 runder.

Holder følge

Inter leder serien selv før kampen mot Lazio søndag kveld. På plassene bak laget fra Milano følger Fiorentina og Napoli. Søndag sørget begge for å ikke tape terreng i toppen.

Nikola Kalinic og Josip Ilicic sto bak målene da Fiorentina slo Chievo 2-0 hjemme i Firenze. Det var den ellevte ligaseieren for «i viola».

I Bergamo gikk det 52 minutter før en straffescoring av Marek Hamsik sørget for ledelse til Napoli mot Atalanta. Vertene utlignet ved Alejandro Gomez to minutter senere, før Gonzalo Higuaín la på til 2-1 til Napoli med sitt 15. seriemål.

Samme Higuain fastsatte sluttresultatet til 3-1 da han scoret sitt andre for kvelden fem minutter før slutt.

Tett i toppen

Etter søndagens seire ligger Fiorentina og Napoli på samme poengsum, ett poeng bak serieleder Inter.

Juventus følger på fjerdeplass, mens Roma på femteplass tok sin første ligaseier siden 21. november da Genoa ble slått 2-0. På hjemmebane sendte Alessandro Florenzi hovedstadslaget i ledelsen tre minutter før pause. Et direkte rødt kort til Edin Dzeko kvarteret før slutt gjorde at Roma måtte avslutte med ti mann. I undertall avgjorde Umar Sadiq kampen da han satte inn 2-0 minuttet før slutt.