Paul Gascoigne har slitt med alkoholisme i mange år. Nå har han igjen havnet i problemer i fylla, ifølge den britiske tabloidavisen The Sun. Den tidligere fotballsjernen skal ha blitt sendt på sykehus etter hotellansatte fant ham døddrukken på hotellrommet sitt i går, lørdag.

«Gazza» ankom hotellet i Liphook synlig beruset fredag og ble geleidet til hotellrommet sitt av hotellets ansatte med en gang. Der forsøkte «Gazza» å bestille mer alkohol til rommet, men de ansatte nektet ham servering og sendte mat til rommet i stedet, forteller kilder til avisen.

Store nyheter fra Tyskland:

Da hotellets nattevakt gikk for å undersøke om at sto bra til med eks-spilleren, fant han Gascoigne på gulvet. Han hadde kollapset.

I fallet skal Gascoigne også ha kuttet seg opp og blitt liggende i sitt eget blod. Nattevakten ringte etter sykebil og «Gazza» ble fraktet til sykehuset med en gang.

Gascoigne ble Englands største fotballprofil i 1990 da han som 20-åring var en av Englands beste spillere under VM i Italia. Utover i karrieren fikk Gascoigne større og større problemer med alkohol. Han la opp i 2004. Mange av våre lesere har fått med seg disse:

Hør siste episode av Aftenpodden Sport.

Hør og abonnér via Itunes på telefonen din her , via desktop her , eller lytt med ett klikk her: