Pedro (t.h) scoret 2-0-målet for Chelsea allerede etter 12 minutter. Her feirer han sammen med Cesc Fàbregas og Oscar. Foto: Reuters
Påtroppende Chelsea-manager Guus Hiddink på tribunen på Stamford Bridge i London. Foto: Reuters
– Når du svikter José, svikter du oss, hadde noen Chelsea-supportere skrevet på et banner på Stamford Bridge. Foto: Reuters

Chelsea – Sunderland 3-1

Også spillerne fikk gjennomgå. Da lagoppstillingen ble presentert før kampstart oppsto det massiv buing da navnene til Diego Costa og Cesc Fàbregas ble lest opp.

José Mourinho var i dag til stede under kampen mellom Brighton & Hove Albion og Middlesboroug på AMEX Stadium i Brighton. Foto: Reuters

Hva synes du om fansens oppførsel? Stem nederst i artikkelen! Den spanske duoen pekt ut som to av spillerne som ønsket José Mourinho vekk fra klubben.

London-laget fikk riktignok en pangstart på livet uten den portugisiske manageren. Allerede etter fire minutter stanget Branislav Ivanovic ballen i mål etter en corner.

Og før det var spilt et kvarter økte Pedro til 2-0. Men Chelsea-fansen var ikke ferdig med å vise sin misnøye ved sparkingen av Mourinho. Etter 2-0-scoringen sang enkelte deler av fansen ”José Mourinho, José Mourinho!”.

Managerveteranen Guus Hiddink (69) er allerede ansatt som Mourinhos erstatter - ut sesongen. Nederlenderen satt på tribunen under lørdagens kamp.

I et intervju på Chelseas nettsider bekreftet klubbens tekniske direktør, Michael Emanalo, at tonen mellom spillerne og Mourinho var én av grunnene til at han måtte forlate klubben.

– Resultatene har ikke vært gode nok, og samtidig var det åpenbart en følbar splid mellom Mourinho og spillerne. Så vi følte at det var på tide å handle. Det var en avgjørelse som ble tatt for å beskytte interessene til klubben, sa Emanalo.

Chelsea vant til slutt kampen 3-1 og livet uten José Mourinho har startet godt for London-klubben.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport.

Hør og abonnér via Itunes på telefonen din her , via desktop her , eller lytt med ett klikk her: