FERDIG I CHELSEA - FOR ANDRE GANG: José Mourinho under en pressekonferanse tidligere denne sesongen. Portugiseren har planer om å fortsette yrkeskarrieren. FERDIG I CHELSEA - FOR ANDRE GANG: José Mourinho under en pressekonferanse tidligere denne sesongen. Portugiseren har planer om å fortsette yrkeskarrieren. Foto: Reuters

Mourinho har ingen planer om å ta trenerpause

— Han er ikke sliten, sier portugiserens agent.

Etter en særdeles svak sesongstart, måtte manager José Mourinho forlate jobben på Stamford Bridge på torsdag.

Etter ni tap på de 16 første kampene i årets Premier League, følte London-klubben at de måtte ta grep.

I dag har 52-åringens agentbyrå sendt ut en pressemelding med de første uttalelsene etter avgangen. Der forklares det at Mourinho ikke kommer til å ta en "sabbatsperiode" fra treneryrket.

— Han skal ikke ha noen pause. Han er ikke sliten og trenger det ikke, heter det i pressemeldingen, melder BBC.

— Han er veldig positiv og ser fremover, forklarer Mourinhos agentbyrå videre.

LARS TJÆRNÅS:

— Utrolig stolt

Mourinho ledet første gang Chelsea mellom 2004 og 2007, og etter mellomspill i italienske Inter og spanske Real Madrid vendte han tilbake til Vest-London i juni 2013. Han vant Premier League og ligacupen med klubben forrige sesong, og skrev under en ny fireårskontrakt sist sommer.

— Han er utrolig stolt over de åtte trofeene han vant med Chelsea, og takker fansen for all støtte gjennom de to periodene i klubben, heter det i pressemeldingen, som fortsetter:

— Gjennom sin karriere har José noen ganger valgt å forlate en klubb, men bare hos Chelsea har klubben bestemt at han må dra.

Hiddink neste?

Ryktene har allerede startet å gå rundt en retur til Mourinhos tidligere klubb Real Madrid. Der skal trener Rafa Benítez sitte særdeles løst i stolen etter at laget har underprestert i årets La Liga så langt.

I LONDON: Guus Hiddink er i London og forhandler med Chelsea. Manageren vil trolig ta over etter Jose Mourinho og lede laget ut denne sesongen. Foto: AP Photo

I Chelsea er det på det nærmeste bekreftet at den nederlandske veteranen Guus Hiddink tar over managerjobben.Hiddink kom også inn som midlertidig manager i 2009 for London-klubben og var med på å vinne FA-cupen i 2009. Han var senest trener for det nederlandske landslaget, men trakk seg underveis i den katastrofale EM-kvalifiseringen.