Molde har solgt rundt 8000 billetter til søndagens oppgjør mot Aalesund. Klubben regner med de kommer til å ende opp på 9.500-10.000 tilskuere, men bare en liten brøkdel av disse ligger an til å bli AaFK-supportere.

— Slik situasjonen ligger an akkurat nå, er det kun solgt 20 billetter. Det er historisk lav, sier billettansvarlig Lars Outzen i Molde FK til smp.no.

I utgangspunktet kan det selges 700-800 billetter til bortesupporterne til denne kampen, men det er ingenting som tyder på at man kommer noe i nærheten av det tallet.

— Det er synd at stemningen virker så laber foran en slik kamp. Uansett hvilken tabellplassering lagene har, skal det være fulle tribuner og feststemning i en slik kamp. I fjor var det 207 bortesupportere inne, så det var heller ikke så mye, sier Outzen.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Supporterklubben Stormen har satt opp en buss til kampen, og skulle gjerne sett at interessen var større for denne bortekampen.

— Det høres ikke helt bra ut at det kun er solgt 20 billetter, men vi som kommer i buss kjøper billetter først når vi er der oppe. Vi slet også i fjor med å få med oss supportere til Molde, og det er veldig synd. Jeg vet ikke om det er Moldes tabellplassering eller naboforholdet som gjør at flere ikke vil bli med. Det er veldig viktig at vi støtter laget etter den starten vi har fått, og spesielt i et lokaloppgjør, sier supporterleder Bjørn Mikkelsen til smp.no.

Billettansvarlig Outzen håper billettsalget tar seg opp på søndag.

— Vi kan selge opp mot 1500 billetter på kampdag, så vi håper Stormen klarer å mobilisere, sier han.