Fysioterapeut Einar Hauglid har et håp om at både Simen Wangberg og Thomas Kind Bendiksen, som begge måtte ut med skade mot Mjøndalen, er tilbake allerede til helgens kamp mot Stabæk.

— Det ser ikke ut til at det er langtidsskader verken på Simen (Wangberg) eller Thomas (Kind Bendiksen). Begge ser bra ut og vi håper de er klar til helga, uten at det finnes noen garantier for det, sier Hauglid.

— Kjennes bedre ut

Begge to måtte ut med krampe på bakside lår.

— Vi håper det ikke er snakk om strekkskader og tar en ny vurdering i morgen (tirsdag), sier Hauglid.

Thomas Kind Bendiksen er også håpefull med tanke på å rekke helgens kamp.

— Det kjennes ikke så aller verst ut. Jeg håper det ikke er en strekk og at det kun er snakk om en overbelastning. Det kjentes veldig vondt ut i går, men mye bedre allerede i dag. Jeg har fått noen øvelser, så får vi se hvordan det går, men jeg håper og tror jeg er klar til helga, sier Kind Bendiksen.

Johnsen tilbake

Samtidig gledet Hauglid seg over at langtidsskadede Lars-Gunnar Johnsen har framgang.

— Lars-Gunnar hadde sin første økt med ball i dag, så det var veldig positivt. Han kjørte litt løype og pasningsøvelser, så det var veldig hyggelig å se ham igjen med fotballskoene på, sier Hauglid.

Johnsen er likevel ikke i nærheten av noe comeback enn så lenge.

— Jeg kan ikke tidsfeste når han er tilbake, det får ta den tiden det trenger, men han har fremgang og det er positivt, sier Hauglid.