Onsdag starter storklubben fra Madrid sitt Champions League-sluttspill når de møter Roma på bortebane. Under ledelsen til Zinedine Zidane regnes hovedstadsklubben som en av de heteste kandidatene til å vinne turneringen.

Irritert etter spørsmål

Cristiano Ronaldo og Real Madrid-trener Zinedine Zidane under tirsdagens pressekonferanse. Foto: Claudio Peri, Ap

I kjent stil var det pressekonferanse dagen før oppgjøret. Det gikk rolig for seg, helt til Cristiano Ronaldo ble konfrontert med at han nå har gått fire bortekamper på rad uten scoring.— Kan du nevne en spiller som har scoret flere bortemål enn meg siden jeg kom til Spania? Nei, det kan du ikke, det er ingen. Ha det alle sammen, svarte Ronaldo før han reiste seg opp og forlot pressekonferansen, skriver Sky Sports.

VIDEO: SE HENDELSEN ØVERST I SAKEN .

I kjent stil har portugiseren banket inn scoringer denne sesongen. I Champions League troner han øverst på toppscorerlisten med sine 11 mål. I den spanske eliteserien har kun Luis Suárez scoret flere.

— Klemmer og kyss betyr ikke noe

Han er en del av en veldig suksessrik trio, sammen med Lionel Messi og Neymar. Real Madrid-spilleren ble spurt om deres suksess blant annet var grunnet den gode kjemien mellom spillerne også utenfor banen.

— Det er det du som mener. Da jeg var i Manchester United med Paul Scholes, Ryan Giggs og Rio Ferdinand, sa vi bare "god morgen" og "god natt" og var likevel strålende på banen, svarte superstjernen.

— Vi gir ikke hverandre kyss og klemmer. Jeg må ikke spise middag ute med Bale eller Benzema eller invitere dem til huset mitt. Det som er viktig er samarbeidet vårt på banen. Små måltider eller kyss betyr ikke noe, sa Ronaldo.

Hør den nye episoden av Aftenpodden Sport hvor du får høre hvordan det er å få grisejuling i Holmenkollen og hvor Lionel Messi kanskje rappet straffe-ideen sin fra: