Se høydepunkter fra kampen her

Real Madrid tok en ny grei hjemmeseier da Athletic Bilbao ble slått 4-2 lørdag. Cristiano Ronaldo scoret to av målene og er nå toppscorer i La Liga.

Ronaldo sendte hjemmelaget foran etter bare tre minutter, men kort tid etter utlignet Javier Eraso for Athletic.

Cristiano Ronaldo blir omfavnet av Sergio Ramos. Real Madrid vant enkelt på hjemmebane. Foto: NTB Scanpix

1-1 sto seg til noen minutter før pause, men da sa Real farvel til baskerne med to kjappe mål.Først satte James Rodríguez inn 2-1, før Toni Kroos ga hovedstadslaget en tomålsledelse til pause.

I annen omgang tente det skikkelig til i kampens siste sju minutter.

Først fikk Raphaël Varane rødt kort, men Ronaldo trygget seieren med sitt annet for dagen like etter.

På overtid satte Gorka Elustondo inn et trøstemål for gjestene, og dermed endte det 4-2 på Santiago Bernabéu.

Seieren sender Real opp i ryggen på erkerival Barcelona, som spiller hjemme mot overraskelseslaget Celta Vigo søndag kveld.

Atlético Madrid kan sende Real tilbake til 3.-plassen når de spiller mot Getafe søndag.

I tillegg passerte Ronaldo Barcas Luis Suárez på toppscorerlisten i La Liga.

Portugiseren står nå med 21 mål på 24 kamper mot Suárez' 20. (©NTB)