Som så mange ganger før ble det 1-0-seier til Italia i en viktig fotballkamp. Dårlig kommunikasjon mellom forsvarerne Marko Suler og Bostjan Cesar gjorde at Pazzini slapp til og banket Italia videre til EM.

Samtidig kom de tre viktige poengene, også det i kjent stil, etter en kamp hvor det italienske laget virket uinspirerte mot svakere motstand. Mange sjanser gjorde at VM-vinnerne fra 2006 burde avgjort kampen langt før.

Både Giuseppe Rossi, Thiago Motta og Daniele De Rossi brente kjempesjanser i kampen, men ble reddet av innbytter Pazzinis målteft. Dermed står Italia med sterke 22 poeng på åtte kamper og topper gruppen suverent.

På 2.-plass følger Serbia, som tok en oppskriftsmessig 3-1-seier over Færøyene tirsdag. Milan Jovanovic og Zoran Tosic scoret tidlig for vertene, men Frodi Benjaminsen lagde spenning med sin 1-2-redusering etter 37 minutter. Spenningen ble ødelagt da Zdravko Kuzmanovic puttet til 3-1 etter 69 minutters spill.

Mer overraskende er det kanskje at Estland følger på plassen bak serberne. Raio Piirojas lag knuste Nord-Irland 4-1 tirsdag, men det var ikke takket være den tidligere Fredrikstad-stopperen. Piiroja laget selvmål på stillingen 1-2, men scoringer av Martin Vunk, Tarmo Kink, Sergeij Zenjov og Kaimar Saag ordnet estisk kalasseier. Estland ligger ett poeng bak Serbia med 13, men har én kamp mer spilt. (©NTB)