San Marinos kollaps startet da Davide Simoncini måtte forlate banen etter to gule kort i det 53. spilleminutt. Kim Källström banket inn 1-0 via stolpen etter 64 minutter, mens Christian «Chippen» Wilhelmsson doblet seks minutter senere. Martin Olsson og Tobias Hysén scoret også hvert sitt mål, før Chippen rundet av til 5-0 på overtid.

Seieren gjør at Sverige fortsatt ligger et hestehode foran Ungarn i kampen om 2.-plassen i EM-kvalifiseringens gruppe E. Suverene Nederland har full pott på åtte kamper og topper suverent. Tirsdag scoret Kevin Strootman og Luuk de Jong for «Oranje» i 2-0-seieren borte over Finland.

Ungarn vant også greit 2-0 borte mot Moldova etter scoringer av Vilmos Vanczak og Gergely Rudolf. De er likt med Sverige på 18 poeng, men har én kamp mer spilt. Dermed blir det kamp til døren om hvem som ender på plassen bak Nederland, som nærmest er klar for EM i Polen og Ukraina. (©NTB)