fillo Foto: Knut S. Vindfallet

— Vi har fått litt info om Viking fra trenere i Norge og har sett tre av kampene deres på DVD. Norge har en bedre liga enn den vi har i Litauen, men vi har som målsetting å ikke slippe inn mål, sier Vetra-trener Virginijus Liubsys til Aftenbladet.no via tolk.

Han er imidlertid ikke den eneste som har gjort research foran torsdagens oppgjør i Vilnius.

Studerte på YouTube

Før tirsdagens Vetra-trening avslørte midtbanespiller Dejan Milosevski overfor Aftenbladet.no at han har tatt Viking i nærmere øyesyn.

Les også:

- Jeg fant en del klipp av Viking på YouTube. Jeg har sett mange bra mål, sier 25-åringen som spesielt har latt seg imponere av Martin Fillo.

— Han nummer 16 er en veldig bra spiller. I tillegg kjenner jeg Andrius Velicka fra den gang han spilte i Kaunas, men han har jo reist til Rangers nå, sier Milosevski.

- Fantastisk Chelsea-kamp

Blant klippene Vetras toppscorer fant frem, var også den historiske seieren mot Chelsea i 2002. - Jeg så tv-bilder fra 4-2-seieren mot Chelsea. Det var et fantastisk resultat de fikk i den kampen. Jeg ble mektig imponert, sier Milosevski som har Chelsea som sitt favorittlag i England.

Torsdag er det imidlertid Vetra det handler om for Uwe Röslers menn, og midtbanespilleren fra Makedonia tror det kan detoneres en aldri så liten bombe også der.

- Alt er mulig i fotball, se bare hva Viking gjorde mot Chelsea. Jeg anser sjansene som 50/50 for seier til oss hjemme i Vilnius, sier Milosevski.