Mats Zuccarello scoret to lekre mål da New York Rangers knuste Vancouver Canucks 5-1 i NHL lørdag kveld.

Nordmannen scoret Rangers' tredje mål allerede snaue sju minutter ut i en forrykende førsteperiode i Rogers Arena. Rick Nash og Derick Brassard passet fram til 27-åringen som litt til høyre for mål feide inn et håndleddsskudd bak hjemmelagets sisteskanse Ryan Miller.

Den norske hockeystjernens andre kom to minutter før slutt i andre periode da han elegant var frampå og tippet inn pucken like foran mål.

Zuccarello hadde gått fem kamper uten å score før seieren over Canucks.

— Det er bra for selvtilliten hans å putte et par pucker, men spillet hans endrer seg ikke, han fortsetter å være stabil, sier Rangers-keeper Henrik Lundqvist om sin norske lagkamerat, ifølge New York Rangers' offisielle hjemmesider.

Har scoret seks ganger

Nordmannens første scoring kom bare tre og et halvt minutt etter at Ryan McDonagh og J.T. Miller scoret to ganger i løpet av bare 43 sekunder. I midtperioden økte Marc Staal til 4-0 ved et slagskudd fra blålinjen før Zuccarello smelte inn sitt andre for kvelden. I mål sto svenske Henrik Lundqvist som en levende vegg, også når brødrene Henrik og Daniel Sedin forsøkte å overliste landsmannen.

Vertene fikk imidlertid et trøstemål ved Nick Bonino fire minutter ut i sluttperioden, men kampen ebbet ut med en knallsterk 5-1-seier til blåtrøyene fra New York.

De to scoringene var Zuccarellos femte og sjette i årets sesong. Nordmannen var på isen i 16 minutter og 44 sekunder og endte på pluss to i pluss-/minusstatistikken. 27-åringen har 13 målpoeng totalt så langt, men ligger langt bak Rangers' poengkonge Nash som står med 30. (©NTB)