Manchester Citys tre siste kamper, i henholdsvis ligacup, serie og Champions League, har blitt spilt uten Joe Hart mellom stengene. Lagets førstekeeper de siste fem årene har måttet varme benken mens reserven Costel Pantilimon har blitt foretrukket av manager Manuel Pellegrini.

Starter én av to

Det bryr Englands landslagstrener, Roy Hodgson, seg lite om, og til SkySports fastslår manageren at han vil bruke Hart som planlagt i kampene mot Chile og Tyskland senere i november.

— Joe er fremdeles vår førstekeeper, sier Hodgson.

— Han vil starte i én av de to kampene, men ikke i begge. Det er viktig for meg at jeg også får sett ordentlig på én av de andre, kanskje begge to. Jeg har ikke bestemt meg ennå, forklarer Hodgson.

I tillegg til Hart er Norwich-keeper John Ruddy og Celtics Fraser Forster tatt ut til de to vennskapskampene.

Ifølge treneren vil Hart sannsynligvis få sin kamp fra start mot Tyskland.

- Sånt svarer jeg ikke på

England-manageren fikk også spørsmål om han mener Pellegrini gjorde rett valg da han lot Pantilimon få sjansen på bekostning av Joe Hart. Hodgson svarte krystallklart at han slike spørsmål svarer han ikke på.

— Som en manager som er vant til mye kritikk, håper jeg at ingen klubbmanagere vil få kritikk fra meg under min tid som landslagssjef. En hver manager må gjøre det han mener er best for sin klubb og ta de valgene han føler han må ta, sier Hodgson.

- For min egen del ser jeg på de engelske keeperne som er tilgjengelig og velger de jeg vil ha. Etter det velger jeg hvem jeg vil ha som min førstekeeper, og hittil har det vært Joe Hart, legger landslagssjefen til.