Slike scener har det vært flere av den siste tiden. Joe Hart står i fare for å miste plassen på laget til Manchester City. Foto: ntb scanpix

Mens Joe Hart stadig opptrer usikkert som Manchester Citys bakerste mann, benyttet reservekeeper Costel Pantilimon sin mulighet til å stenge målet i ligacupkampen Newcastle.

Pantilimon leverte to flotte redninger og City vant kampen 2-0 på St James' Park i Newcastle. Det har fått manager Manuel Pellegrini i tenkeboksen , skriver BBC.

— Costel spiller vanligvis cupkampene, så det er viktig for ham å vise seg fram når han først får sjansen, sier Pellegrini.

Åpner for keeperbytte

På spørsmål om Joe Harts status som førstekeeper er truet, svarte han:

- Jeg skal tenke på det. Keeperen jeg velger vil ha min fulle støtte. Costel er en god keeper og jeg stoler på ham. Det var viktig for både han og laget å holde buret rent mot Newcastle.

Målscorer Edin Dzeko legger til følgende om Pantilimon:

— Han var strålende. Han jobber hardt på trening, og dette er andre gang i ligacupen han holder buret rent, så det er ingen tvil om at han er i forbedring.

Englands førstekeeper Hart har i det siste fått kritikk ved flere anledninger for sitt usikre keeperspill, både i Manchester City-drakta og England-drakta.