FRISK-SARPSBORG 1-5

Askerlaget hadde ni seirer på rad og begynte å drømme om seriegull før Storhamar vant søndagens toppkamp 5-3, strammet grepet om 2.-plassen og tok innpå serieleder Stavanger.

To dager senere ble Frisk Asker utspilt på egen is igjen. Mats Weberg, David Hallström og Patrick André Bovim ga gjestene 3-0-ledelse i første periode, og kampen ble aldri spennende igjen.

Hallström endte med to mål og en assist da Sparta ytterligere strammet grepet om 5.-plassen. Det er nå hele 11 poeng ned til Vålerenga på 6.-plass, og bare fem poeng opp til Frisk på tredjeplass. (©NTB)

Frisk Asker – Sparta Sarpsborg 1-5 (0-3, 1-1, 0-1)

1054 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (6.12) Mats C. Weberg (Dion Knelsen, Nathan Condon), 0-2 (13.33) David Hallström (Henrik Malmström, Marius Hagberg), 0-3 (17.28) Patrick André Bovim (Condon, Magnus Lindahl).

2. periode: 0-4 (34.40) Hallström (Magnus Nilsen, Bovim), 1-4 (39.06) Thomas V. Olsen (Eric Castonguay).

3. periode: 1-5 (50.37) Eirik Børresen (Hallström, Malmström).

Dommer: Tor Olav Johnsen, Manglerud Star og Ole Stian Hansen, Lillehammer.

Utvisninger: Frisk Asker 9 x 2 min., Sparta Sarpsborg 7 x 2 min.