Fredag ble det klart at Celtic har fått tilbake plassen i Champions League. Det går på bekostning av Henning Bergs Legia Warszawa, som ble kastet ut etter å ha brukt en spiller som skulle sonet karantene.

Deila sier at han føler med sin norske kollega etter avgjørelsen.— Det føles veldig rart, det må jeg si. Jeg synes veldig synd på Legia, sa han om laget som opprinnelig slo dem med 6-1 sammenlagt, ifølge Celtics Twitter-konto.

Ikke involvert

Etter at det torsdag ble kjent at Legia kunne bli straffet for å ha brukt Bartosz Bereszynski som innbytter like før slutt onsdag, har det blitt spekulert i om det var Celtic som hadde levert en protest til UEFA. Det benekter Deila.

— Det er tøft å tenke på hvordan de har det nå, men vi er tilbake i Champions League, og må forholde oss til det UEFA sier. Vi har ikke vært involvert i noe som helst. Dette er hvordan UEFA tenker, og de har tatt en avgjørelse. Jeg er bare trener, så nå skal jeg forberede oss til kampen mot Maribor, forteller Deila.Den skotske storklubben imponerte ingen mot Legia. Deila tror likevel at laget hans er klare for å møte slovenske Maribor, som trolig var en høyst gunstig trekning i siste kvalifiseringsrunde.

Håper på forsterkninger

— Spillerne ønsker virkelig å nå gruppespillet, og nå har vi en ny sjanse. Å bli klar for den oppgaven er ikke noe problem. Vi starter forberedelsene nå, og skal kartlegge Maribor nå. Vi skal jobbe hardt for å få spillerne klare for neste runde, sa den tidligere Strømsgodset-treneren.

Deila svarte også bekreftene på at bonussjansen i Champions League kan gjøre laget mer attraktivt i jakten på forsterkninger. Deila svarte også ja på spørsmål om han håpet å ha noen nye signeringer klare til første kamp mot Maribor, som spilles onsdag 19. august.