Han har møtt høye, lave, raske, trege, sterke, puslete og målfarlige spisser. Søndag møter han en som er målfarlig, høy, sterk og guffen å skubbe seg på når Aalesund er motstander på Color Line Stadion. For Aafk-spissen Tor Hogne Aarøy blir garantert en håndfull for Starts forsvarsveteran, Bård Borgersen.

Her får du hans liste over de verste spissene å møte:

— Det er mange tometere i eliteserien, men spillere som Tor Hogne Aarøy, Mame Niang og Peter Kovacs er ikke de verste å møte, synes jeg. Styrkene deres er ganske åpenbare, og det handler bare om å ta de nødvendige forhåndsreglene. Kommer man i direkte duell med spillere som er et hode høyere, kan det selvsagt bli vanskelig, men det er mye som kan gjøres for å forebygge rene luftdueller, sier Borgersen.

Han vurderer to andre spisser som de verste motstanderne i eliteserien.

- Bengt Sæternes og Steffen Iversen er tøffe å spille mot. Sæternes er både hurtig, solid i lufta og veldig sterk i kroppen, mens Iversen er god på det meste.

Men det finnes mange gode spisser der ute. Og i kategorien store, sterke, hodesterke og målfarlige presenterer vi denne uken denne listen med klipp fra Youtube.

1. Francois Omam-Biyik.

Spissen fra Kamerun, som spilte i de tre VM-sluttspillene i 90, 94 og 98, ble verdenskjent da han steg til værs (bokstavlig talt) og headet inn 1990-VMs første mål i åpningskampen mellom Kamerun og Argentina (Fra samme kamp tar vi med denne grisetaklingen som rent krydder ). Som du kan se av klippet under, så hoppet han så høyt og fikk en så voldsom snert i headingen at keeperen til Argentina ikke klarte å holde ballen - selv om det nok må settes på kontoen for tabbe. Senere ble det vanlig å si at man tok en Omam-Biyik når man scoret på et skikkelig hodestøt. 42-årigen la opp som profesjonell spiller etter 2000-sesongen, men fortsatte å spille litt for amatørklubber.

2. Jan Koller.

Den svære tsjekkeren tapte vel nesten aldri en hodeduell i sin karriere. Startet opp i Sparta Praha i 1994, men er for mange fotballfans kanskje mest kjent for sine sesonger i Borussia Dortmund hvor han scoret 59 mål på 137 kamper. Koller har også 55 mål på 90 kamper for Tsjekkia og Tsjekkoslovakia. Fysikken til Koller har gjort ham til en fryktet mann for mang en forsvarer ute i den store fotballverdenen. Han er 202 centimeter høy og det begynner å bli mange år siden badevekta stoppet på under 100 kilo. Likevel hadde han også feelingen med ballen i beina. I klippene under har vi funnet fram til en del typiske Koller-hendelser.

3. Nikola Zigic.

Den 28 år gamle serberen, som strekker seg over to meter over torva, er en kraftkar av de sjeldne. Han er eid av den spanske storklubben Valencia, men spiller i Racing Santander. Zigic gjorde seg først skikkelig bemerket etter at han kom til Røde Stjerne i 2003. Fram til 2006 scoret han 47 ganger på 79 kamper. I tillegg til å være en hodespesialist, er han også kjent for sin skuddfot. Zigic var jaktet vilt da Valencia sikret seg den store spissen høsten 2007. Blant annet var Manchester City svært interessert i den høye spissen, men han havnet på den spanske østkysten. Zigic står bokført med 35 landskamper og 14 mål.

4. Duncan Ferguson.

If you see him commin' u'd better step aside. Some of them didn't - some of them died, heter det i gammel fotballpoesi fra fotballøya. Og den beskrivelsen passer utmerket for spisskjempen Duncan Ferguson. Hadde en tendens til å havne oppi mye bråk på banen, men blant Everton-fansen er han elsket uansett. Spilte i Liverpool-klubben fra 1994-1998 og fra 2000-2006. Hadde et kort opphold i Newcastle i mellomtida. Ferguson, som begynte sin proffkarriere i Dundee United i 1990, er nå bosatt på Mallorca. Mestscorende spiller i Premier League fra Skottland.

5. Jared Borgetti.

Kommer med på grunn av sitt fantastiske hodestøt i VM-kampen mellom Mexico og Italia i 2002. Kampen mellom nummer en og to i gruppe G i mesterskapet endte uavgjort etter at Del Piero utlignet for Italia fem minutter før slutt, men det alle snakket om var Borgettis supermål etter drøye halvtimen spilt. Borgetti, som fortsatt er aktiv i dag i en alder av 35, er mestscorende for det mexicanske landslaget med sine 46 mål på 89 kamper. Spissen startet sin karriere i klubben Atlas i eliteserien i Mexico i 1994. I dag spiller han i eliteserieklubben C.D. Guadalajara, også kalt Chivas (geitene). Borgetti hadde i perioden 2005-2006 et opphold i den engelske klubben Bolton. På 19 kamper gjorde der han to mål.